fbpx

JANUAR

Povedali boste nekaj nekomu, kar bi že morali narediti v začetku meseca Septembra. Gre za čustva skrivnost, priznanja in iskrenost občutkov, kaj dejansko čutite. Izkaže se kot dober korak začetka v nadaljevanje. Imeli boste moč vrniti nekaj, kar ste mislili, da je izgubljeno. Presenečenja bodo velika, še večjo pa je presenečenje priznanja druge strani po vašem iskrenem priznanju.

FEBRUAR

Poslovno imate priložnost nadgraditi nekaj, kar želite. Občutek, da je sedaj pravi čas bo pravi. Mnogi ste že v samem začetku poletja začeli, nato obstali. Priložnosti se odpirajo na dveh poteh, sedaj so vaši občutki kaj želite toliko natančno opredeljeni, da točno veste kaj si želite. Odločitev bo zagotovo prava.

MAREC

Spoštovali boste nekoga iz čustvene preteklosti, saj vam je z odhodom naredil-a veliko uslugo. Mogoče je, da mesece nazaj niste mislili tako, sedaj v mesecu Oktobru se pokaže kot velika usluga in razbremenitev. Našli boste tok prihodnosti v smeri čustev. Vse kar se vam bo dogajalo bo spontano in namenjeno vam. Konec osamljenosti.

APRIL

Potrebno je najti rešitev za stanje, ki je trenutno v vašem domu. Odnosi potrebujejo pozornost, saj je za vami čas, ko ste se očitno odtujili drug od drugega. Imeli boste voljo in moč odgovore odpreti. Tako zlahka bo šlo, saj ste se očitno vsi prisotni spremenili. Veliko lažje bo za naprej. Povezanost bo znova izpostavljena, kot je že bila.

MAJ

Potrebne bodo odločitve v smeri čustev in odnosov nasploh. Ne glede na kateri točki ste v trenutnem razmerju, so otrebne spremembe. Iskali boste razloge, da odprete pogovor, saj ste očitno mnogi med vami na distanci, ki jo je potrebno prestopiti. Pripravljeni ste in uspelo vam bo, to čutite tudi sami.

JUNIJ

Preteklost je pred vami, vendar ne v smislu nadaljevanja v smeri čustev, ampak kot izkušnja, ki ste se je naučili, ali ne. Sedaj se pokaže koliko se boste puščali še naprej v neki odnos, ki vas tako spominja na preteklost z bolečim zaključkom. Nadaljevati ali prekiniti dokler je še čas. Odločitev je seveda vedno vaša.

JULIJ

Sestavljate svoje poslovno področje. Mogoče na trenutke preveč komplicirate, vendar želite, da se nove poti ali projekti nadaljujejo brez napak. Uspeh zagotovo sledi, tako kot posledično denar. Tukaj vam sedaj ne sme več spodleteti. Mnogim opozorilo, da obstajajo tudi čustva, ki potrebujejo vašo pozornost.

AVGUST

Uredite nekaj v smeri denarja ali nepremičnine. Stojijo vam izredne razbremenitve, ki prihajajo po poti, na katero niste računali. Pokaže se oseba, ki vam nekaj potrdi. Očitno je da ste s to osebo imeli opravka pred meseci, vendar rezultata ni bilo. Sedaj razbremenitve in veliko olajšanje tudi za vas.

SEPTEMBER

Bodite pripravljeni, da v čustvih najdete znova začetek. Velika želja preteklosti je znova pred vami v smeri preizkušnje in novega začetka. Nezaupanja je veliko, občutki bodo zmedeni, pa vendar je potrebno prestopiti prepreke v sebi. Če boste dali priložnost veste sami. Kar si želite je sedaj potrebno izpolniti.

OKTOBER

Potrebno je pogledati v sebe, razmisliti in se odločiti. Pretekli meseci so bili preizkušnja za vas, vendar se je potrebno zavedati, da imate poti odprte v poslovnih smereh. V kolikor želite pomiriti neke relacije je potreben pogum, namreč s čakanjem ne bo premikov. Uspelo vam bo če se odločite za korak in naredite kontakt, preko sporočila klica.

NOVEMBER

Naj vas ne skrbi zavrnitev nekoga, ker do zavrnitve ne pride v kolikor boste znali izbrati besede, res pa je da morate postaviti ego na stran. Ego je samo znak vaših strahov pred ponovim čustvenim porazom. Ne bo poraza, saj ste na začetku nadaljevanja čustvene preteklosti. Bodite pogumni in predvsem iskreni.

DECEMBER

Rešitev najdete v smeri denarja. Naredili boste neki zamik in trenutno sprostili pritiske, ki se očitno dogajajo. V kolikor boste vztrajali, vam stojijo rešitve že do konca letošnjega leta. Energije imate dovolj, vzamite resno stanje, ki se vam je zgodilo, pomembno je da je pot rešitev odprta.

 

GRAL

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

 

Facebook