fbpx

1

Pozabite na konflikte in si dovolite neko razmerje postaviti znova na začetek. Tako poslovno kot čustveno so smeri odprte. Pomembno je povedati vse in poti se odprejo. Mnogi boste imeli priložnost neko preteklost postaviti v prihodnost. Nekaj na kar niste računali.

2

Poslovne poti so na križišču. Imeli boste možnosti popolnih menjav. Napredovanja so v tem trenutku na strani. Tisti, ki jih čakate tukaj kjer ste poslovno sedaj počakajte, spet drugi pa bo potrebno sprejeti odločitev za novo pot. Bodite amozavestni imeli boste veliko priložnost na novih poteh.

3

Čustva so na poti sprememb. Iskali boste svoje mesto ob nekom in ga tudi našli. Mnoge skrivnosti se pokažejo kot prihodnost. Odločitve so jasne in na odprtih poteh, vsem tistim, ki na odločitve nasprotne strani čakate že nekaj časa. Vse bo tako kot mora biti.

4

Popolna prevetritev prijateljstva. Mnoga razočaranja, saj ste očitno posamezniki nekomu aupali preveč. Čustva bodo izpotavljena, lahko se zgodi izdaja, ki pa jo bo potrebno sprejeti – ne oprostiti. Vse se bo zgodilo z namenom, da se vam odprejo nove poti. Sprejeli jih boste.

5

Poslovno dobro, denarne smeri, pa bo potrebno začeti reševati, saj se mnogim med vami veča nekaj, kar boste v tednih naprej vedno težje sanirali. Bodite pogumni, pot najdete, le čakati ne smete, namreč samo od sebe se ne bo zgodilo veliko, zato pogumno.

6

Potrebno bo verjeti, čustvena pot se vam odpira v smeri pozitivnih smereh. Znane poti, katerih ste želeli. Bodite samozavestni in si dovolite priložnosti, ki jo dobite ali jo boste sami dali. Pomembno je da vsebina in temelji preteklosti, najdejo svojo prihodnost.

7

Skrivnosti se spremenijo, zaprejo ali izgubijo stik s prihodnostjo. Potrebno si bo priznati, da je vpliv tretjih oseb enostavno prevelik. Odločitev ne bo. Mnogi med vami boste vztrajali, ker ste se tako odločili. Imate občutek, da vam nekdo pomeni preveč. Potrebujete čas in tudi sami odidete iz neke dotrajane zgodbe.

8

Pomembe poti se dogajajo takrat, ko najmanj pričakujete. Mnogi ste v tem trenutku otopeli in brez pravega upanja. Čustva so na čakanju, nove poti se vam ne odprejo, ker jih ne želite. Na tej točki se zgodi preobrat, ki ste ga želeli. Imeli boste veliko razlogov za veselje. Sreča je tokrat na vaši strani.

Facebook