fbpx

1

Bili ste že na koraku zmage in ponovno ste uporabili neki stari vzorec v vaši komunikaciji. Po nepotrebnem ste sebi podaljšali pot, vendar je niste zaprli. Potrebno bo čustveno popolnoma spremeniti misli. Predvsem pa je potrebno da sledite svojim željam, saj delate vse v nasprotju z njimi. Sedaj je vaš čas in potrebno je zaupati. Vse prelomnice so za vami in niso potrebni strahovi, da vam bo ponovno spodletelo.

2

Pred rešitvijo ste v smeri poslovnih poti ali denarja, ki ga v tem trenutku nujno potrebujete. Namreč vse je naenkrat na tukaj pred vami in kar malo nervozni boste. Vendar sproščanje vam sledi, saj se bodo zadeve urejale ena za drugo. Namreč ste že na neki poti urejanja, čakate samo še na podpis in posledično končno potrditev. Zgodi se do 15. 12. 2022. To je tudi čas ko končno vi prestopate prepreke preteklosti.

3

Zavajanja bo konec. Želite in morate pogledati resnici v oči, ki sploh ni tako huda, kot ste jo vi poveličevali. Pomembne bodo odločitve v smeri čustev, mogoče so tudi selitve ali spremembe doma. Čaka vas nova pot, tega se zavedate in v kolikor so bili še pred tremi meseci strahovi veliki, boste jih sedaj dokončno prestopili. Na pravi poti ste, to si v tem trenutku tudi priznajte in predvsem prepričajte sebe.

4

Zavajali so vas ali pa ste si to tudi dovolili. Malo konflikta bo prisotnega, saj boste želeli priti resnici do dna. Dobro je da iskrenost zahtevate tudi od sebe, saj si morate priznati, da so vas misli že ves čas opozarjale na to. Rešitve so mogoče sedaj, namreč stojijo vam odprte poti, z osebo s katero ste mislili, da je že vsega konec. Naenkrat boste začutili znova silna čustva, ki bodo priplavala na površje.

5

Pustite vse in odidite. Imejte vendar radi sami sebe in si priznajte, da vam trenutno dogajanje ne gre na roko kot bi želeli. Priznanja bodo sicer grenka, pa vendar se boste počutili mnogo bolje kot do sedaj. Končno je priložnost postaviti sebe na prvo mesto. Odprite svoje želje v smeri sprememb poslovnih poti in v tem trenutku dajte čustva na stran, to namreč ni vodilo nikamor. Naredite si uslugo.

6

Zadržite lahko temelje hiše, doma, zakona, razmerja. Poti se v vaše veliko presenečenje obrnejo. Ponovno so odprte vse komunikacije in začeli boste graditi staro – novi odnos. Brez strahu ali negativnih misli boste in tako dosežete tako veliko spremembo. Pri posameznikih to nedorečeno stanje namreč traja vsaj tri leta in ko ste mislili, da je vse izgubljeno, bo končno rešitev pred vami.

7

Zgodila se vam je krivica, katere več ne morete popraviti. Imeli ste premalo moči in sedaj se zavedate tudi tega, kdaj je bil ključen trenutek. Postavite se pogumno v smeri prihodnosti. Vse kar je povezano s preteklostjo, naj tam tudi ostane. V družbi nove osebe, boste začeli razmišljati drugače in postajali boste samozavestnejši. Nadaljujte to pot in si dajte priložnost za prihodnost.

8

Polni boste energije, saj se vam očitno dobro godi v smeri čustvenih poti, tudi nadaljevalo se bo kot se je začelo, zato je prav da se tej poti prepustite. Končno boste lahko verjeli, da se tudi vam dogaja, samo vaša čustvena zgodba na katero ste tako dolgo čakali. Zalotili se boste, da ne mislite več na pretekle prelomnice, ki so vas bremenile. Tudi finančne smeri boste postavili v stabilnost. Zaslužite.

 

 

Facebook