fbpx

1

Vračali se boste na pot s katere ste odšli. Znova niste poslušali sebe, ali pa ne sprejemate neke prepreke, ki potrebuje čas. Pomembno bo spremeniti svoje misli, nemir vam samo škodi, vsaj do sedaj vam je. Najdite balans v sebi in si priznajte kaj pravzaprav želite. Potreben pa je čas seveda, nič se ne bo zgodilo čez noč, tudi odločitve ne.

2

Ostanite tukaj kjer razmišljate da bi menjali v smeri poslovnih poti. Delovno okolje je sicr pod opozorilom, vendar s prilagajanjem, delno distanciranjem od določenih ljudi, boste našli mir ki ga poslovno želite. Ne odmikajte se in ne delajte korakov v smeri menjav, ker vam te ne prinašajo boljšega delovnega okolja.

3

Nove poti, na novi poti čustva. Preteklost se dokončno zapira. Biti nekomu druga/tretja oseba se več ne boste šli. Kljub temu, da čutite obremenitev, saj je želja še vedno odprta. Pomembno je, da si dovolite novih znanstev, saj vam ta prinašajo dokončne čustvene razbremenitve.

4

Osamljenost boli in potrebno bo v naslednjih dneh, spremeniti misli in stopiti ven iz občutkov, ki so prisotni več tednov. Pomembno bo sprejeti resnico, da se nekdo ne bo odločil, ne sedaj, ne čez tedne/mesece. Prepreke so previsoke. Potrebno je da se oseba, ki vam ni namenjena dokončno odmakne iz vaših misli.

5

Dvig energije in samozavesti. Dobite težko pričakovano sporočilo. Že ko ste mislili, da je vsega konec, se očitno neka vam znana čustvena smer znova odpre/nadaljuje. Problem z zaupanjem bo jasen, vendar je potrebno sprejeti neke okoliščine, ki jih do sedaj niste. Mogoče ste želeli preveč – takoj. Prepustite se.

6

Denar v premiku za vse tiste, ki ste zahteve ali vloge že oddali. Končno potrditve, ki spremenijo veliko v vaših naslednjih korakih Predvsem boste imeli občutek, da vam energije dajejo novo priložnost. Dejansko se vam dogaja premik v smeri poslovnih poti, ki prinaša končno ustaljenost in zadovoljvo. Brez obremenitev.

7

Iskali boste krivca za nastalo situacijo in ne boste pomislili na sebe. Niso vaš krivec tretje osebe, pač pa vi sami in vaše misli. Potrebno se bo soočati s seboj, namreč z nizko samozavestjo zapirate sebi izredne čustvene poti za prihodnost. Potrebno se je prilagoditi in slediti.

8

Postavljeni pred odločitev, katera za vas zagotovo ne bo lahka. Niste pripravljeni stopiti iz cone udobja, za nekaj čemu ne zaupate. Negirali boste odločitve in jih prestavljali, kar pa pomeni, da se neka pot skrivnosti zapre. Potrebno bo to sprejeti, saj ne razmišljate da bi sprejeli odločitev v nasprotju z vašimi občutki.

Facebook