fbpx

1

Samo en korak iskrenosti vas loči do odprtih poti v smeri čustev. Potreben pogovor prihaja, naj vas ne bo strah priznati resnice. Čustveno se poti sproščajo, za mnoge je to zadnja priložnost, da končno najdejo tisto potrditev iz druge strani, ki si jo želijo. Ne bojte se biti srečni.

2

Neko smer, distanco spor, boste lahko premaknili v ponovno komunikacijo ali nadaljevanje. Gre za čustva. Imate priložnost in možnost, da preteklost nadaljujete. Prepreke poznate, želja je velika, vendar za popolnost potrebujete čas in vztrajnost. Temelji čustev so nakazani, vendar je potrebno opraviti s preteklostjo.

3

Sporočila, ki jih boste prejeli v smeri poslovnih poti, obetajo veliko več kot boste sprva mislili. Imeli boste priložnosti sprememb, ki ste jih želeli vsaj 3 leta nazaj. Pojavi se ponudba, ki bo za vas presenečenje, nekako nepripravljeni boste. Umirite misli in sprejmite izziv, nenazadnje je to povezano z vašo skrito željo.

4

Popravnega izpita več ne bo na voljo. Očitno je da niste zmogli nekih sprememb, ki so bile prioriteta. Potrebno bo naprej v smeri čustev. To je sicer težak korak, vendar očitno namenjen vam. Misli je potrebno spremeniti pri novih izzivih, da se vam ne bodo dogajale podobne zgodbe tudi v prihodnosti.

5

Vaše srce pozna pot. Sedaj je potrebna tudi miselna povezava in korak. Dve poti ne gre voditi, odločite se za pot kjer je srce, o tem nimate nobenega dvoma v sebi. Vsi ne morete biti zadovoljni, včasih resnica boli, je pa edina prava smer za prihodnost. Začnite.

6

Prepoznali boste laž, ki vas bo prizadela bolj kot mislite. Na čustvenem področju prihaja vsa resnica na dan, s katero se bo potrebno soočiti. Imeli boste dovolj poguma, da sprejmete odločitev in postavite sebe na prvo mesto. Bodite zvesti sebi in ne poslušajte več nekih obljub, ki nimajo nobene veze z resnico.

7

Prilagajanja bodo potrebna, če si želite ostati v neki poslovni sredini, ki je naporna, pa vendar ugodna za vaše finančno stanje. Potrebujete malo časa da se dokončno prilagodite, zato ne sprejemajte odločitev v smeri sprememb. Potrpljenje in vztrajnost dajejo tiste poslovne rezultate, ki ste jih želeli.

8

Prihajate v mesec odločitev, ko bo potrebno narediti korake v smeri kot si želite. Čustva in poslovne spremembe stojijo vzporedno v smeri vaše odločitve. Potrebno bo znova razmisliti kaj si želite v prihodnosti in narediti korake v tej smeri. Želje so več kot jasne, zato večjega problema ne boste čutili. Pogumno.

 

 

GRAL

 

 

Facebook