fbpx

1

Popolna sporočila v smeri poslovnih poti, tudi če ste še v tem trenutku v dvomih, da bo vam nekaj uspelo. Jasno je da bo preobrat popoln. Informacije niso nujne samo v smeri poslovnih odločitev, ampak potrditev v smeri nekega finančnega priliva in posledično razbremenitve situacije, ki jo morate nujno rešiti. Vaš korak je bil potreben in če ste ga naredili boste sedaj nagrajeni.

2

Še zdaleč ni konec, čeprav imate občutek, da nimate več aduta v rokah v smeri svojih čustev. Potrpljenje je nujno, sedaj me zahtevajte in ne postavljajte ultimatov, pač pa poskušajte vsaj navidezno razumeti, zakaj ne pride do konkretnih odločitev. Čustva imate, to pa je tudi vse kar vam v tem trenutku daje moč, da vztrajate. Sledite tej poti naprej in na miren način počakajte na preobrat, ki je pred vami.

3

Verjeti morate, čeprav se v tem trenutku težko osredotočate na to, namreč dogajanje v čustveni smeri je prej slabo kot dobro. Verjemite svojim občutkom, pa tudi besedam, ki imajo velik pomen že od začetka vašega razmerja in so povezane s posebno obljubo. Obljuba bo izpolnjena, kljub tretjemu vplivu. Nenazadnje vam je to razmerje namenjeno, le čas je potreben.

4

Pričakovanja so lahko velika, v kolikor jih boste vezali na dolgi rok. Zavedajte se, da preteklosti ne gre zapreti od danes na jutri in da je vpliv mnogih dejavnikov povezan na čas dogodkov in razpleta. Pomemben faktor v tej smeri odpirajo tudi finance, ki so glavna prepreka. Rešitev je v daljavi, pot je prava, to vam naj bo v tem trenutku najbolj pomembno. Sreča je ca 3 mesece vstran od vas.

5

Za veliko laž boste slišalo in podrle se vam bodo sanje in zaupanje v nekoga. Mogoče je, da se je to že zgodilo, vi pa nikakor ne morete sprejeti dejanskega stanja. Potrebna so soočenja, čeprav boli. Pogum je potrebno najti v sebi za odločitev, ki za vas pomeni nove korake in nove osebe. Vse kar je povezano z lažjo je vaša resnica in realno stanje, ki ga je končno potrebno sprejeti. Ko naredite to boste svobodni.

6

Misli usmerite v ponudbo poslovnega značaja. Malo je potrebno, da si ustvarite pot za prihodnost. Tudi če morate nekaj menjati ali začeti na novo je to zagotovo prava pot. Na mestu kjer stojite seda ste ga prerasli. Jasno je, da si zaslužite več. Potrebno je sebe postaviti na prvo mesto in vse vplive pustiti za seboj. Razmišljajte s svojo glavo, veliko rezerve imate za ugodne preobrate, katerih zaradi tretjega vpliva do sedaj niste naredili.

7

Imate dobre prijatelje, tega se boste v naslednjih dneh zavedali. Ves čas so vam kazali na napake, vendar ste jih preslišali, sedaj ko vas je na isto napako opozoril-a tuja oseba ste končno odprli oči. Jasno je da zadeve še zdaleč niso lahke v smeri čustev, vendar zaslužite si spoštovanja in predvsem čustev. Predlagam vam, da končno razmislite kako naprej, predvsem se posvetujte s prijatelji, ki so resnično tukaj za vas.

8

Mnogi med vami ne boste več tretje osebe. Spremembe, ki so pred vami bo delalo življenje in energije, na katere ne boste imeli vpliva vi. Končno bo posledično nekdo sprejel odločitev, saj se bo preteklost zaprla na nepričakovan, vendar ugoden način. Bodite dovzetni za spremembe in ne delajte ničesar z egom, saj je jasno da boste užaljeni. Ni se zgodilo prej z namenom, sedaj je pot odprta. Sprejmite jo.

Facebook