fbpx

1

Pričakovanja so lahko velika, saj vas na čustvenem področju čakajo spremembe v smeri sprostitev. Mnogi med vami boste imeli priložnost nadaljevanja, saj bo vse povezano z odločitvami, ki ste jih čakali. Bodite dosledni, ne odmikajte se, potrebno bo znova zaupati za nadaljevanje. Zaupanje je potrebno graditi, zato korake naprej – ne nazaj.

2

Finančni priliv mnogim med vami sprosti in razbremeni nadaljevanje poslovnih poti. Čas je da sprejmete odločitev in si več ne dovolite ekstremnih finančnih odločitev. Potrebno se je naučiti iz izkušenj. Tokrat je bila sreča na vaši strani in pomembno je sprejeti nove naloge, ki gradijo ne rušijo ali zapirajo poslovne poti v prihodnosti.

3

Preverite prej ko vprašate. Do vas so prišle neke dezinformacije, ki so interes nekoga, ki vam želi škoditi. Tako poslovno kot čustveno je mogoče velik zaplet, če se ne ustavite ob pravem času. Prej ko začnete pogovor, najprej preverite točnost informacij. Ne bo vam žal če boste to storili.

4

Iskali boste znova stike z nekom, ki vam vedno znova z obnašanjem da vedeti, da niste središče njegovih/njenih misli. Bodite samozavestni in sprejmite da to ni vaša pot ki jo želite. Preveč tretjih vplivov, vam pa občasne drobtinice. Zaslužite namreč veliko več kot v tem trenutku dobite.

5

Spoštovanje je ali ni, na vas je da presodite, če je v vašem odnosu povezanim s čustvi spoštovanja dovolj. Meje postavljate sami in toleranca vedno ne prinaša pravega rezultata. Nekoga ste mogoče razvadili, saj so vaša čustva do te osebe dejansko intenzivna. Potrebno se je pa vprašati, če druga stran razišlja enako kot vi.

6

Potrebno bo sprejeti odločitev, kaj dejansko želite v prihodnje. Smeri poslovnih poti so na križišču ko se boste odločali kaj želite za naprej. Priložnosti, da ostanete pa tudi da odidete so odprte. Na vas je kako se počutite in kaj si želite. Do meseca Marca si vzamite časa za razmislek. Zelo mogoče je da ostanete.

7

Pomembno je najti moč in zapustiti čustveno preteklost. Ne bo sprememb, prazne obljube ki se dogajajo ne bodo izpolnjene. Otopelost boste premagali z odločitvijo o spremembah in odhodu. Ni vam potrebna prazna zgodba, kjer vlagate energijo samo vi. Bodite odločni in naredite spremembo, ki vas osvobodi.

8

Pot še je vedno odprta v smeri čustev, vendar bo vaša odločitev nujna. Imeli boste priložnosti nadaljevati preteklost, jo izboljšati in spremeniti vse kar vam je do sedaj bilo moteče. Bodite iskreni in želje prvi izrazite. Vse ostalo bo sledilo postopoma. Zadovoljni boste.

Facebook