fbpx

1

Uspeli boste sami pri sebi povezati dogajanje, ki vam je čustveno še vedno pod vprašajem. Smeri so jasne, ko oste povezali kaj vam je potrebno narediti. Ni zakšne tretje osebe, ki bi mogla zamajati vaše čustvene temelje, tudi če ste mnogi v smeri skrivnosti. Zavedajte se povezanosti in se prepustite kot si želite. Menjajo se dogodki, menjajo se tudi ljudje, ki znajo sprejeti odločitve o novih čustvenih poteh.

2

Finančno stanje ne bo boljše v kolikor boste samo seštevali in vezali iz meseca v mesec. Potrebno je narediti preobrate, ki dajejo vaši finančni stabilnosti ožnosti novih poti ali sprememb. Gradite svojo pot, saj ste zaradi dogokovobstali tudi sami. Spremenite misli, dovolite si vsaj pomisliti, da končno spremenite vse zaradi sebe. Poti so odprte v razbremenitve.

3

Bodite trdno na poti, ki je trenutno nedorečena. Dogajajo se čustvena odločanja, ki potrebujejo čas. Na vas je potrpljenje in vztrajnost. Dvignite samozavest in si priznajte koliko si pomenite z nekom. Vredno je vsakega trenutka čakanja. Poznate smeri dovolj dobro, da si je potrebno priznati, da ne more priti do odločitve takoj. V sebi znate razumeti, drugače delujete z besedami. Brez ultimatov.

4

Iskali boste neko sorodno pot svoji. Okolje v katerem se nahajate sedaj v tem trenutku je preživeto. Osebe ki prihajajo – ne sprejemate, še vedno ste miselno izredno povezani s preteklostjo. Spremembe so nujne zaradi vas. Finance nimajo nič s čustvi, mogoče v vašem primeru samo nujna odločitev, dokler ne zberete poguma in najdete svojo novo pot.

5

V iskanju rešite prihajate finančno na točko, ko bo vaša vztrajnost nagrajena. Uspeli boste preobrat, mnogi začnete na popolnem začetku, kar prinaša predvsem razbremenitve. Določeni posamezniki se boste s tem obremenjevali, kar pa za prihodnost pokaže da se bili po nepotrebnem razbremenjeni.

6

Vse je mogoče še rešiti, če boste znali sestaviti svoje misli in jih povezati s srcem. To je vaš miselni problem, ki dela v trenutnem razmerju velik nepotreben prepad. Verjeti je potrebno svojim občutkom. Težave ki so v odnosu so izključno zaradi vašega prehitevanja. Želja je res velika, vendar ji dovolite da dozori in se spremeni v odločitev za prihodnost.

7

Poslovno vas okolje na nek način obremenjuje, vendar je jasno, da novih poti ne gre jemati v smeri odločitev takoj, saj boste stopili korak nižje, mogoče je da stopite še v večjo obremenjenost. Bodite potrpežljivi, saj se bodo odnosi na obstoječi poti spremenili že do polovice leta. Neke osebe zapuščajo ta krog, konkretno tudi ključna oseba, ki je vam breme. Potrpežljivost je potrebna.

8

Na križišču odločitev ste, polni nemira kaj narediti, čeprav ste v sebi že odločeni. Pomeni sledite svojim odločitvam. Vsi ne morejo biti zadovoljni v smeri vaše odločitve. Poti so nove živite jih že nekaj časa, tokrat boste opravili s preteklostjo v kolikor boste vztrajali. Pomembno je ostati pri svoji odločitvi, katere želja traja že vsaj 3 leta.

Facebook