fbpx

1

Sprejemali boste spremembe, mnogi med vami boste to morali narediti v smeri poslovnih poti. Prav je da se prepustite. Imeli boste pomisleke v smeri prekinitev. Vsaka prekinitev daje boljša nadaljevanja, sploh v smeri denarja. Čustva vam energije dajejo na razpolago nadaljevanja, vendar ne v smeri skrivnosti. Vsi ki želite rešiti svoja partnerstva za  prihodnost boste uspeli.

2

Čustev je dovolj, da boste zmogli znova sprejeti priložnost nadaljevanja. Želite si preteklost postaviti v prihodnost. Energije vam bodo šle na roko. Znali boste izbrati dobre odgovore, ko boste vprašani. Pogovori bodo spontani, tako kot srečanja. Blokade, ki so še trenutno prisotne, se odmaknejo, potrebno je samo paziti, da ne ponavljate starih napak.

3

Ne iščite popolnosti, pri čustvih, ki so prisotna v smeri nekoga. Imeli boste veliko razlogov, da se boste počutili razbremenjene. Potrditve sledijo tudi poslovno, ko boste dobili neko napredovanje ali spremembo, ki ste jo načrtovali že v prvi polovici leta. Sedaj bo pred vami tudi napor novega koraka. Izredne poslovne obremenitve prinašajo possledično zadovoljstvo.

4

Ne bodite zaskrbleni, vaša nespametna poteza ali besede bodo oproščene. Veselja ne bo konca, saj vam pade breme zadnjih 6 mesecev. Veliko ste se naučili v tem času. Zavedali se boste, da vedno nimate prav in da imajo tudi drugi svoj mnenje, katerega je potrebno spoštovati. Vas je prelomnica naučila veliko. Šlo je za las, vendar sreča v nadaljevanju je tokrat na vaši strani.

5

Uradne poti je potrebno rešiti. Mnogim termini, ki se jih bojite. Strah pretvorite v pozitivne misli, saj ste pred rešitvijo in razbremenitvijo preteklosti. Končno boste lahko poslovno zadihali. Imeli boste priložnost nadaljevanja lastne poslovne poti. To ne pomeni samo poslovno, pač pa v smeri odločitev da se “osamosvojite”. Počutili se boste svobodno.

6

Poslovno ostanite tukaj kjer ste, tudi če ste naveličani okolja, je poslovna pot stabilna. Imeli boste pozitivne pogovore, ki dajejo dodatni zaslužek, denar, ki ga želite. Čustvene skrivnosti niso za vas, niso vam namenjene poti na dolgi rok, zato je potrebno graditi obstoječe razmerje doma. Vse kar že traja naj ostane, to je pomembno.

7

Spoznanja bodo velika. Zavedali se boste, da zaslužite veliko več kot ste čustveno dobivali do sedaj. Navezanost ne pomeni čustveno prihodnost. Prekinitve so se že zgodile in bodo trajale. Ne bo sprememb, kar boste gledali najprej kot breme, čez tedne se boste zavedali, da so vam energije naredile uslugo in vam odprle pot v novi vaši smeri.

8

Preteklost bo pred vami, tokrat da vas čustveno preiskusi kje dejansko čustveno stoji vaše srce. Že v tem trenutku se zavedate, da si želite čustveno preteklost, katera bo tudi pred vami. Stari dobri občutki. Problem boste imeli z zaupanjem, vendar je tudi nezaupanje mogoče prestopiti. Bodite samo čuječi za svoje občutke in vse bo tako kot si želite že mesece nazaj.

Facebook