fbpx

GRAL

68,00 

GRAL je povezava z ZEMLJO – OGNJEM – VODO – ZRAKOM je obstoj nas, naše duše, naših misli našega „BITI“. Pred seboj imamo nekaj kar bo na nas pustilo ogromen pečat že na samem začetku. Mogočna energija ob prvem srečanju z GRALOM je kratko malo neverjetna. Moč ki jo nosi v sebi je moč UNIVERZUMA, katerega tudi predstavlja. Zapisala sem vam da se GRAL ne ravna po lunah Polna – Prazna ali Mrkih, jasno je namreč, da ima GRAL moč nemogočega, saj se ravna po soncu – sončevih obratih ENAKONOČJU in SOLSTICIJU. GRAL JE UNIVERZUM. Ima moč katero potrebujemo mi namreč prestopiti korak iz BETA v ALFA stanje. To pomeni nadgradnjo našega življenja in želja, katerih sedaj nismo zmogli. ALFA stanja s pomočjo GRALA in njegovega delovanja se bodo dogajala spontano, premiki v vas bodo neverjetni. Čudovite izkušnje in preobrati bodo vsakodnevno dogajanje na poti druženja z GRALOM.

Pomembno!

GRAL je drugačen, saj je vrh energij UNIVERZUMA, do sedaj niste srečali, česa tako UNIKATNEGA ,to namreč ni amulet to je DAR UNIVERZUMA, tako kot je dar tudi njegova aktivacija, namreč protokol GRALA je v njegovi povezavi z UNIKATNIM GRAVITACIJSKIM ŠTEVILOM, ki vam bo ob GRALU priložena in bo tudi vaša UNIKATNAGRAVITACIJSKA ŠTEVILKA , pomeni število katero boste uporabljali in je samo vaše. Zavedati se moramo, da je GRAL TRAJEN preko vašega GRAVITACIJSKEGA ŠTEVILA. Ker je to vaš osebni UNIKATNI DAR, ki ste ga prejeli v vašem življenju, je povezan in ima vpliv tudi na ljudi, ki so del vaše preteklosti, prihodnosti in so povezani z vašimi željami. Pod zaščito GRALA so vaše misli, vaši ljudje, ki jih ljubite, vaši otroci, vaš dom, vaše poslovne smeri, finance in ljudje ki imajo ključno vlogo do rešitev – moč, preko vaših misli do UNIVERZUMA to je stanje brezmejnosti. Vi mu sporočate PODZAVESTNO v ALFA STANJU svoje najbolj globoke želje, tukaj rituali niso potrebni.

Delovanje:

ALFA stanje je stanje popolne sprostitve ko se odpremo, sprostimo, to stanje dosežemo v spanju in takrat je delovanje tudi najmočnejše. Povezava med nami in GRALOM je v smeri misli – naj globjih občutkov, bolečine, prizadetosti (starih vzorcev) in želja v smeri sprememb. ALFA stanje je govor naše duše – podzavesti. Delujemo v preciznosti naših želja, bolečine, želje po razpletih in rešitvi bremen. Želje bodo v vašem ALFA stanja posredovane GRALU, ki je UNIVERZUM dostop je skrivnost – povezava z vami je v GRAVITACIJSKEM ŠTEVILU, ki je za vsakega od nas UNIKAT, pomeni da eno samo GRAVITACIJSKO ŠTEVILO nima duplikata. To je samo vaš proces, brez napak – precizen do zadnje postavljene naše besede – misli. Ne moremo zgrešiti, ker naša podzavest ve najbolje kaj si želi in v BETA stanju ki ga živimo, dan za dnem enostavno tega sami ne zmoremo.

GRAL nima ritualov ampak AKTIVACIJO in PROGRAMIRANJE, ter NADGRADNJE. GRAL v obliki prstana (velikost je nastavljiva) ima poseben pomen, potrebno je da je krog med vašimi željami in GRALOM sklenjen. Ima vse lastnosti 4 elementov (ogenj, voda, zrak, zemlja ) + UNIKATNO SAMO VAŠE GRAVITACIJSKO ŠTEVILO.

GRAL NE NOSIMO na roki!

PROTOKOL – AKTIVACIJA GRALA:

GRAL bom na vaš naslov poslala v dvojni embalaži. Prva embalaža bo škatla s katero bo zavarovana manjša šatulja v kateri bo GRAL. Gravitacijsko število bo priloženo v embalaži zlate barve, ker ima za nas poseben pomen (AKTIVACIJA, PROGRAMIRANJE, NADGRADNJE). Priložena bodo osnovna navodila, za vse postopke se v nadaljevanju obrnete na mene.

Pomembno!!!

Ko GRAL prejmete me kontaktirajte. Začnemo in nadaljujemo skupaj proces od AKTIVACIJE – NADGRADENJ in PROGRAMIRANJA.

Pomembno!

NADGRADNJE so na razpolago vsem lastnikom GRALA in so BREZPLAČNE.

PRVI SKLOP nadgradenj

1. UNIVERZUM
2. ČUSTVA
3. FINANCE/POSEL
4. ČETRTA DIMENZIJA
5. SERAFINI
6. MANIFESTACIJA
7. ZDRAVJE
8. STRAST

DRUGI SKLOP nadgradenj (TARČNE NADGRADNJE)

1. PLACEBO
2. BALANCE
3. TARGET
4. PRANA

Naj se zgodi v najvišje dobro.

Facebook