fbpx

1

V objemu občutkov. Kot da bo vikend pred vami čas, da predelate vse kar vam je v miselnem bremenu. Iskali boste možnosti nadaljevanja, ker boste spoznali, da iz neke zgodbe ne želite stopiti. Čustva bodo v ospredju. Zmedeni boste, saj nimate nobene potrditve v tem trenutku. Tišina na drugi strani vas obremenjuje in čeprav vam je bilo veliko povedanega, nekako ne sprejmete neke posledične odločitve. Zanimivo je to, a so vaši občutki pravi in če boste našli v sebi mir in znali počakati, se lahko zgodi preobrat, to vam potrjuje sporočilo v vikendu, ki sledi. Nikoli se ne zmotite, tudi sedaj se ne motite, vsaj v svojih občutkih ne.

2

Potrebno bo razmisliti o novih poslovnih poteh. Napetosti so na vrhuncu. Imeli boste možnost menjav, saj vam vikend prinaša prva sporočila. Tudi če ste nekako spustili v mislih menjavo službe, se sedaj pokaže, da bo potreben premik. Povezali se boste z nekom, ki ima možnost povezati vas na nove poslovne poti. Srečanja so lahko neformalna že med vikendom. Potrebno je samo stopiti korak, saj še nekako niste popolno odločeni. Naučite se pripravljati načrte za naprej, ne odločajte se v zadnjem trenutku. Spremenite to sedaj.

3

Energije bo dovolj za srečanja, ki jih želite, vendar je ena podrobnost jasna iz srečanj se boste vračali prazni in osamljeni. Ti občutki vam bodo moteči, čeprav se dogajajo že nekaj časa, bodo tokrat izraziti. Razmišljali boste o spremembah, ki jih želite. Kje so vaši občutki in kakšna je vaša želja. V kolikor živite skrivnost je ta postopoma preživeta, želeli si boste več. Ker pa iz druge strani tega ne morete dobiti, kar bi želeli se vaše misli usmerjajo na nove poti, še prej pa boste želeli prečistiti svoje občutke.

Facebook