fbpx

1

Čustveno breme bo minilo. Potrebujete samo čas. Mogoče se vam je v tem trenutku težko sprostiti, vendar je potrebno odmisliti zadnje dneve dogajanj, ki so v vas pustili utrujenost, tudi razočaranje. Nič še ni dorečeno. Potrebno se je prepustiti, predvsem pa prekiniti iskanje odgovorov, ki jih v tem trenutku ne morete dobiti. Vsaj takšnih ne kot bi si želeli. Umirite misli in počakajte, nadaljevanje sledi.

2

Preveč razmišljanja v smeri poslovnih poti, j prineslo dvome s katerimi se ukvarjate zadnje dni in si zapirate skoraj potrjene poti. Pomembno bo zaupati v nekoga, ki vam je prinesel informacijo v smeri čustvenih sprememb. Spremembe se bodo zgodile, to je sedaj že zagotovo, vendar je potrebno sprejeti odločitev – ne se odmikati. Poti v spremembah najdejo poslovno neprekinjeno pot za prihodnost.

3

Vse kar si v tem trenutku razmišljate v negativni smeri, se potrdi kot negativno, neresnično razmišljanje, brez potrditev. Čustvene smeri se bodo odvijale popolnoma v drugačni smeri, kot mislite. Priložnosti v smeri določene osebe so odprte, mogoče je tudi, da se znova odprejo. V kolikor je bila blokada, se ta sproti. Bodite spontani in spremenite misli, ki obremenjujejo samo vas.

 

GRAL

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

 

Facebook