fbpx

1

Moč energij vam daje pomembna spoznanja, da je vse pred vami, da lahko popravite vse kar si čustveno želite, vendar je potrebno stopiti na začetek. Začnite v smeri srčne želje. Naredite sebi uslugo in si priznajte, da ste v svojih mislih bili dosti naprej, kot ste zato naredili v danih trenutkih. Ni vse samoumevno, tudi s preprekami se je potrebno soočiti, potrebujejo pozornost, da se rešijo.

2

Ustavljali se boste pri nepomembnih stvareh, samo zato, ker še vedno občutite strahove, da se soočite z vašimi čustvi, konci in stanjem, ki ga ne želite. Spremenite misli, spremenite energijo in si začnite izpolnjevati svoje želje. Nekdo je tukaj za vas, tudi če morate z vsemi občutki na začetek naredite to, saj je to vsebina vaše želje povezane s prihodnostjo.

3

Dobili boste to kar želite, vendar se boste zavedali, da si želite več, kot samo občasnost. Naredite nekaj, da se bodo vaše želje začele graditi za prihodnost, ne občasnost, to kar delate sedaj. Postavite si višje cilje, potrebno je svoje občutke postaviti na prvo mesto, predvsem zaradi sebe. Odpira se prihodnost v smeri čustev, naredite vse da bo trajala. To možnost imate odprto.

Facebook