fbpx

 

1

Potrebno je najti samo pravo mero v smeri čustev. Želite intenzivnosti v trenutku, ko imate tako vi sami kot oseba nasproti vas veliko urejanja s poslovnimi premiki. Dogaja se vse po planu, potrebno je samo razumeti, da je distanca ki nastaja zgolj in le zaradi dela. Vikend srečanje, pa tudi umirili se boste. Začeli ste z dvomi tam kjer ni potrebno. Pomembno je razumeti, vse razloge poznate.

2

Poslovno naporno, vendar bodo rezultati jasni. Imeli boste veliko razlogov za veselje in dvigujete samozavest na točki, kot je potrebno. Sedaj več ni dvoma, da vam poslovno/finančno nekaj uspe. Posledično razbremenitve že v vikendu, ki je pred nami. Soočanja s čustvi bodo kot balzam, vedeli boste da se nekaj nadaljuje.

3

Pripravljeni na srečanje. Neke novosti v vikendu, lahko tudi prvič srečanja z nekom, ki ste že nekaj časa v smeri komunikacije na daljavo. Izbrane besede odpirajo smeri, potrebno je povedati kaj si želite. Dogovori prihodnosti, presenečenja, da vam nekdo sledi na tako spontan način. Začnite verjeti, da so pred vami elike spremembe v smeri dvojine.

Facebook