fbpx

1

Občutki so pravi umirjate se. V nadaljevanju je potrebno v tem vikendu najti rešitev v smeri čustvenih odločitev. Vse vam prihaja nasproti, kar ste želeli. Zavedate se, da se digajajo premiki. Ne bo strahov. Začutili boste priložnost, saj boste verjeli svojim občutkom. Posameznikom med vami srečanja, ki bodo nenačrtovana, pa vendar tako blizu odgovorov, ki jih želi srce. Pripravite se na presenečenja. Mnogi med vami boste si datume tega vikenda zapisali kot novi začetek svoje želje. Uspelo vam bo.

2

Ostali ste brez odgovorov. Mogoče je, da ste jih poslovno pričakovali prehitro, saj bo v naslednjih dneh nekaj odločeno kar si v bistvu želite. Imeli boste priložnosti pogovora, že v vikendu, da se boste lahko umirili. Govorili boste z nekom, ki ima prave informacije o dogajanju spremeb v smeri poslovnih poti. Pomirili se boste, saj ste mnogi začutili strah pred izgubo. Nič tako ekstremnega se ne zgodi, vse se bo dogajalo spontano in z namenom. Tudi vi boste zaznali spontanost in se umirili.

3

Z užaljenostjo ne boste prišli nikamor. Sedaj se je potrebno postaviti za svoje želje. Čustva se kažejo v priložnosti nadaljevanja. Uporabite svoje prave občutke in priložnost boste lahko uporabili za nadaljevanje. Veliko stvari se bo postavljalo kot si želite. Ožji krog ljudi okoli vas je naklonjen neki vaši želji, ki dobiva čustveno podbo za prihodnost. Sprostite se, ne vračajte ničesar z dejanji, tudi če vam je bila storjena krivic. Imejte v mislih samo nadaljevanje, ki ga želite. Realizacije sledijo.

Facebook