fbpx

1

Na pragu sprememb ki so nujne. Počutje vas že daljše obdobje vodi v spremembe za katere se je potrebno odločiti. Ne dovolite, da se ponavljajo stare zgodbe z izgovori, ki niso obljube ne premiki v vam željenih poti. Morali se boste osredotočati na svoje počutje v povezavi z nekom. Sami boste svoje želje pa tudi priznanja sebi postavljali v ospredje. Ko boste pripravljeni je pomembno prestopiti neke preživete poti, ki jih žal živite z izgovorom v smeri čustev. Sprememb ne bo, zato je prav da spremenite misli in se odločite za spremembe, ki se morajo zgoditi.

2

Nova znanstva dajejo tistokar ste potrebovali. Ne iščite zaključkov pač pa se osredotočite na dogajanja, ki so tukaj in jih vaše srce potrebuje. Potrebujete pozornost, saj je neka osamljenost izpostavljena. Prepustite se pozornosti, ki jo boste dobili. Ne razmišljajte kaj se bo dogajalo naprej, pomembno je da začnete zdraviti svoje srce. Zgodbe ki se bodo dogajale so energija ki prihaja ob pravem času, da boste lažje nekaj kar vas bremeni zaprli. Tega do sedaj niste zmogli sami. Sledite sebi in si ne postavljajte drugih meja kot to da se mora nekaj v smeri čustev zapreti.

3

Dobite odgovore, ki bodo daleč od resnice. Odgovori bodo polni strahov. Razbrali boste, da se nekdo ne more odločiti zaradi bremena preteklosti. Vsaj ne v tem trenutku. Začutili boste, da si ne želite nekih poti zapreti, saj imajo potencial. Prava odločitev je da naredite kar čutite. Nobeno razmerje ni idealno, vaše je čustveno intenzivno. Gradite ta odnos kljub temu, da odločitev še ne bo, pot odločitev ni zaprta je samo zaprta v tem trenutku. Razumite to kar si želite in pogumno naprej.

Facebook