fbpx

1

Naredite vse, da se neki spor v smeri poslovnih poti ali poslovnega okolja ne stopnjuje. Čas je, da stopite korak nazaj in prenehate dokazovati nekaj, kar se bo pokazalo čez čas samo od sebe. Bodite osredotočeni na svoje delo, vse ostalo postavite na stran. Naj avtoritete odločajo o nekih postopkih. Namreč v naslednjih 2 tednih nekdo odhaja, za vas to pomeni veliko razbremenitev.

2

Potrditev v smeri denarja, mogoči so tudi denarni prilivi, na katere niste več računali ali ste računali na njih v jesenskem času. Vse se odpira v smereh ko boste lahko razbremenjeno stopali naprej po svoji poslovni poti želja in jo celo nadgradili. Imeli boste priložnosti še dodatnih prilivov, vendar morate biti pripravljeni, da pokažete sami interes da si tega želite.

3

Potrditev v smeri poslovnih sprememb je v tem tednu na odprti poti. Mogoče boste dvomili ali se končno odločiti ali ne. Pomembno je, da svoje želje sedaj uresničite, saj ste si jih želeli. Potrebno bo stopiti iz cone udobja, kar pa pomeni, da boste naslednje tri mesece brez oddiha, ki vam je nujno potreben. Na vas je odločitev ostati ali oditi.

Facebook