fbpx

1

Bodite dovzetni na sporočila, ki vam prihajajo v smeri poslovnih sprememb. Vaša poslovna okolica je na to pozorna že nekaj časa. Da se bo veliko dogajalo, je mnogim sedaj že jasno. Vaše misli so nekako odločene in fokusirane na odhode, vendar je prav, da si postavite najprej vago, kaj je boljše za vas in kaj ne daje večjih sprememb. Odločitve prihranite za kasnejši čas. Sedaj je potrebno na mestu kjer ste počakati, da se prave priložnosti končno odprejo. Stabilnost za daljše obdobje je jasna.

2

Finančni prili so vezani za mnoge posameznike, ki že vsaj od meseca Januarja iščete prave rešitve. Spremembe in razbremenitve se dogajajo. Sedaj boste končno priča temu, da ste sami sebi najlepša pot premikov, ko seveda delujete. Nagrade sledijo. Mnogi boste končno zapirali nekaj, kar vas je bremenilo. V četrtek tedna ki prihaja, se zgodi premik in podpis. Mnogi boste s presenečenjem sledili vsemu kar se bo dogajalo. Namreč tako denar, kot poslovne poti dajejo najlepše premike tega leta za vas.

3

Skrbi imate, vendar so rešljive, če boste sebe postavili v odločitev, da začnete neka sodelovanja z nekom, ki se karakterno razhajata. Lahko so to tudi nadrejene osebe s katerimi ne sodelujete ravno najboljše. Pokazalo se bo, da vaši občutki niso pravi in da ste pravzaprav vi sami v odmiku zaradi preteklosti in slabih dogodkov povezanih z njimi. Bodite odprti na nove poslovne ponudbe v katerih ne izbirate ljudi za sodelovanje, pč pa izbirate vašo pripadnost nekemu projektu.

Facebook