fbpx

1

Obračali se boste nazaj v pretekle poslovne poti. Mnoge odločitve ste sprejeli na hitro, menjave ali prekinitve, ki so se zgodile po lastnih odločitvah so bile sprejete ob nepravem času. Mnogim možnost sprememb, ki se navezujejo na preteklost. Vračanje na staro. Odprte poti vam dajejo energije, da si priznate svojo napako. Občutki so lahko dobri, saj boste začutili znova tisto, kar si poslovno želite v nadaljevanju. Delute samo po svojih občutkih in se naučite sedaj iz svojih “napak”.

2

Obeta se denar. Tako finančni prilivi in potrditve, ki so očitno že dogovorjeni na eni strani, na drugi pa priložnost da rešite nekaj kar je nujno. Sestavite sebe vsi tisti, ki ste do sedaj čakali, saj se pokaže izjemna priložnost denarne rešitve. Morali boste samo s korakom naprej. Uradne smeri, ki se morajo zapreti se morajo zapreti še v mesecu Septembru. V tej smeri sploh ni vprašanja, saj mnogi stopate po robu, ki lahko prinese resne denarne skrbi, če ga prestopite. Sestavite se in začnite z reševanjem. Uspelo vam bo.

3

Dobro vam bo šlo tudi naprej. Odpirajo se v nadaljevanju napredovanja ali dodatni denar. Mnogim že v tem trenutku stabilnost. Končno ste našli tisto, kar si želite za naprej. Stabilnost. Ni idealne denarne poti, vendar ta smer je blizu ideala. Spreminja tudi vaše želje. Začnite zaupati okolici – postopoma. Ne mešajte privat življenja na poslovne poti. Bodite resni zbrani in pripadni poslovno tudi naprej. Imate veliko razlogov za to da se vam v življenju končno pokaže blaginja. Ste na tej poti.

Facebook