fbpx

1

Znova stopate na pot, ki se vam je mesece nazaj že zaključila. Pogrevali boste preteklost, samo zato, ker se počutite osamljene. Znova se boste spuščali v igro, katero poznate, tako nadaljevanja, kot razplete. Iskali boste izgovore, ker si ne boste zmogli priznati, da privlačnost ki jo čutite želite da traja. Sami se morate odločiti kaj si želite, saj je jasno, da je pot znova odprta za občasna srečanja.

2

Dogajala se bodo čustva. Priznanja sledijo in priznali boste tudi sami. Če ste odločeni spremeniti svoje življenje, je sedaj pravi čas za odločitev. Mnogim popolni preobrati osebnega življenja. Iskali boste opravičila, ki pa niso potrebna, le moč priznanja je potrebnna za vas. Vsi ne morejo biti zadovoljni, vendar ko se postavite na prvo mesto vam bo uspelo prav vse.

3

Poslovne poti opozarjajo na čustvene povezave. Mnogi med vami obnovite ali nadaljujete neko romanco, ki je bila zaradi odločitev prekinjena. Občutili boste znova staro dobro priznano privlačnost, ki ste si jo na tiho želeli ves čas. Vezani bodite pazljivi, da skrivnost ne pride na plan, saj bi to pomenilo probleme, ki jih v tem trenutku ne želite, pomeni skrivnost naj ostane skrivnost.

Facebook