fbpx

1

Obstaja pot katero v tem trenutku še ne vidite. Osredotočeni ste na preteklost, kar je prav, vendar je potrebno zavedati se blokad, ki so prisotne. Ne sprejemajte odločitev zaradi drugih, pač pa sprejmite odločitev zaradi sebe. Imeli boste priložnosti v smeri pogovorov, ki vam daje novo upanje, res pa je da še ne prestopa preprek. Pomeni mnoga nadaljevanja, vendar ne dvojine, dvojina prihaja kasneje. Odločitve potrebujejo čas, se pa zgodijo če boste vztrajni n razumevajoči zakaj je tako.

2

Ostalo je malo v smeri preteklosti. Mnogi ne želite več razmišljati v tej smeri. Odločitve ne bodo stabilne, saj je to samo trenutna prelomnica za katero pa znova najdete nadaljevanje. Zgolj in le zato ker si to želite. Definirali boste svoje razmerje. Vedeli in zavedali se boste kaj lahko trenutno pričakujete in česa ne. Dovolj za nadaljevanje. Mnogi med vami pazite na besede. Grobost nima rešitev. Strahovi, ki so posledica pred izgubo tudi ne. Potrebno bo najti pravi balans in se umiriti.

3

V iskanju preteklosti, se pokaže prilika za nove čustvene poti. Spontano povezano z osebo, ki vam je znana. Mnoge povezave v smeri razmerij bodo povezane s poslovno potjo ali denarjem. Odpirajo se poslovne skrivnosti in poti za katere ste mislili, da se vam ne morejo zgoditi. Zgodilo se bo. Vse ima svoj čar, tudi vam bo energija zrastla visoko. Energije dajejo na pomenu skrivnostim, ki pa imajo možnosti nadaljevanja in prihodnosti. Potrebno je spoznati priliko in si upati.

Facebook