fbpx

1

Postavljate preveč pogojev, pa tudi ultimatov, za katere pa v tem trenutku niste na vrsti. Potrebno je prilagajanje, da se lahko druga stran odloči. Z ultimati ne bo odločitve, zato se je potrebno soočiti z dejanskim stanjem in počakati. Intenzivnost razmerij bo imelo velik pomen posledično pri odločitvi. Zavedati se je potrebno, da je preteklost na obeh straneh še kako odprta.

2

Vse bi lahko že postavili na svoje mesto kot si želite, vendar je prisotnih preveč ljudi. Mnogi ste dovolili, da se vam v razmerje vpletajo trtje osebe – tretji vpliv. Vedno znova ste na začetku, ker ne poslušate sebe. Potrebno bo spremeniti sebe in se soočiti s svojimi občutki. Kje pravzaprav se? Kaj si želite. Dve poti ne gre voditi. Lahko se vam zgodi, da izvisite.

3

Graditi nekaj po tako kratkem času ne bo šlo. Tudi če imate občutek, da ste se spremenili, da sprejemate nekaj drugače je potreben čas. Povezati se nazaj na skupno pot potrebuje čas. Še vedno so prisotne slabe izkušnje iz preteklosti, katere je potrebno prečistiti. Prepustite se in delujte v smeri sprememb. Samo čas potrebujete da se znova povežete v smeri kot si želite.

Facebook