fbpx

1

Bodite pogumni v iskrenosti, saj vam priznanja, vsaj sebi prinašajo premike v smeri neke skrivnosti, ki se je končala. Začetki in nadaljevanja že do četrtka tega tedna. Presenečenja, preko sporočil, katerih ne pričakujete, saj jih ni bilo že nekaj časa. Ne glede na užaljenost je potrebno razmisliti kaj odgovorite. Potrebno je spustiti kaj je bilo in narediti to kar iskreno čutite v danem trenutku.

2

Razmislite, če je stanje v katerem se nahajate, stanje ki si ga želite v prihodnost. Potrebno bo stopiti iz slabih misli, spustiti razočaranje v določeni smeri in oditi. Potrebno je to narediti zaradi sebe. Imeli boste priložnost novih znanstev, če vam pomeni neka pozornost tako veliko, da boste pripravljeni narediti korak. Vsega kar se je potrebno zavedati je, da preteklost v smeri čustev ni odprta v prihodnost.

3

Vztrajali boste, odločitev v smeri srca ne sprejmete. Kompenziranje v prihodnosti sicer ne prinaša razbremenitev, pa vendar boste sprejeli odločitev zaradi drugih, sebe niste pripravljeni postaviti na prvo mesto. Mogoče je, da si čez čas premislite, pa vendar te priložnosti v smeri kot je sedaj več ne bo. Ne glede če vam bo žal je vaša odločitev prava, saj so občutki samo vaši.

Facebook