fbpx

1

Ustvarite si priložnost začetka povezanega s preteklostjo. Pravi čas, da prebudite željo in z vztrajnostjo pridete do cilja, kateri vam je mesece nazaj bil postavljen na prelomnico. Uspeli boste. Pomembno je, da boste tokrat zaznali svoje spremembe, ki so bile mesece nazaj napake. Imate odprto pot s to miselno spremembo. Prepustite se, dovolite si.

2

Popravnega izpita očitno niste naredili, saj ste stopali po starem vzorcu v nasprotju s svojimi željami srca. Trenutno stanje nakazuje, da bo potrebno naprej, kljub še živi želji v vas samih. Potreben je iskren pogovor, saj so mnoga razmerja na popolni distanci. Poskusite mogoče je da vam uspe, vendar ne na stari način.

3

To kar boste doživljali v tednu ki prihaja, je repriza dogajanja spletk iz preteklosti. Postavite se trdno za svoje razmerje, ne dovolite, da ima kdo vpliv razen vas. Ne nasedajte na govorice, pač pa jih preverite. Zapletene smeri se razpletajo. Odmikajo se tretje osebe, vendar je potrebna vztrajnost, da čez to prepreko dejansko stopite.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

Facebook