fbpx

1

Ne delajte znova koraka nazaj, saj na prvo sporočilo po prelomnici enostavno ne morete pričakovati pozitivnega odgovora. Potrebno bo spremeniti način komunikacije, predvsem pa se zavedati svojih želja. Prelomnice so zato, da nekaj spremenite in ne pomenijo vedno nujno konca. Nadaljevanja so jasna, vendar je vztrajnost jasno potrebna. Bodite prepričani v tisto kar čutite in ne delujte užaljeno, da vam nekdo tega ne vrača. Začnite graditi odnos in vrnjeno vam bo veliko več kot mislite.

2

Mogoče je potrebno vložiti malo več energije, da boste tudi sami zadovoljni. Naj vas ne obremenjujejo neke besede, ki so bile izrečene v jezi ali konfliktu. Ničesar ni konec. V nadaljevanju so mogoče spremembe, ki vas razbremenijo vaših strahov pred izgubo. Imeli boste vse pred seboj in na vas bo, da energije ki so vam dane, pripeljete na pot čustev ki jih želite. Mnogi med vami prestopate skrivnosti, ker želite več. Rastete v nekem razmerju, ki ni prioriteta in ga želite za prioriteto. Zato je potrebno delovati v skladu z občutki.

3

Čustva so v popolnem nasprotju z vašimi željami že nekaj časa. V tednu, ki prihaja dobite znova potrditev. Ne bo šlo nadaljevati nekaj kar je že zdavnaj končano. Molk ostaja, neki odmik bo potrebno sprejeti. Osredotočajte se na nove zgodbe, ki so se že začele dogajati. Ne primerjajte ničesar s preteklostjo. Mnogi med vami imate samo miselni problem, da bi lahko naredili korak do svoje resnične sreče za prihodnost. Mnogi se držite nečesa, kar že dolgo časa ni vredno ne pozornosti, še manj ljubezni. Naredite preobrat v razbremenitev.

Facebook