fbpx

1

V iskanju rešitev čustvene preteklosti, najdete naključno nove poti v smeri čustev ali druženja. Imeli boste občutek, da vas preko preprek preteklosti energije postavljajo v smeri katerih v tem trenutku še ne želite. Veliko breme vam pade že v tednu, ki prihaja če boste zmogli svoje misli usmeriti še kam drugam, kot samo v čakanje. Morali se boste vprašati zakaj želite to preteklost, če od nje nimate veliko. Naredite v sebi preobrat, dobolite si novih poti in spoznanja bodo velika polna razbremenitev.

2

Poskusite znova odpreti neko pot, namreč tokrat je velika možnost, da dobite priložnost. Sestavite misli in dvignite pogum, saj vam očitno uspe nekaj, kar v tem trenutku stoji na popolni distanci. Opravičila bodo sprejeta, opravičilo je odprto tudi za vas. Potrebno je prestopiti ego in si priznati, da del krivde nosite sami. Pomembno je, da sebi priznate kaj si želite. Razgibane energije vas na eni strani spustijo, na drugi dvignejo. Pomembno je samo da vi slišite končno sebe kaj si želite.

3

Usmerjeni boste v nekaj kar ni prineslo rezultatov zadnjih 6 mesecev. Spoznanja bi se že morala zgoditi. Potrebno je stopiti korak naprej in spustiti upanje, saj ste vse odgovore pa tudi dejanja že dobili. Imeti morate fokus v prihodnost, na nove poti in nove osebe. Lahko vam bo takrat ko sprejmete odločitev. Zmogli boste končno narediti nekaj zase. Ne iščite novih poti, saj se bodo odprle same. Vi ste pripravljeni, dvojina vam stoji v najlepšem preobratu, vendar je potrebno spremeniti pogled.

Facebook