fbpx

1

Preverite najprej sebe in svoje občutke, kaj želite. Mnogi iščete nekaj, kar že imate. Res je, da ni vse idealno, vendar idealnosti ne iščite, iščite pripadnost. Mnogi boste morali svoja razmerja prebuditi, nič ni samoumevno. Ne odhajajte ne iščite nekaj, kar ne obstaja, mnogi ste to naredili pa ste spoznali in se vrnili nazaj. Bodite pripravljeni vložiti energijo v odnos, ki to energijo potrebuje. Čuvajte nekaj kar je vaš, ne glede kaj drugi mislijo o tem. Imate odprto pot.

2

Prepustite se občutkom, ki so prisotni. Veliko razlogov imate, da vztrajate v smeri kot ste sedaj. Za strahove imate pravico, pa vendar jih ne potencirajte ampak jih prestopite. Končno boste lahko začutili pripadnost, ki vas bo pomirjala. Vredno je razumeti osebo nasproti vas. Vsaka pot ima odločitve, tudi vaša prihaja do odločitev. Pozitivne bodo, osredotočajte se samo na sedanji/vmesni čas, ko se smeri čistijo v prihodnost. Bodite prepričani, da bo tako. Vsak odhod pomeni prekinitev lepih energij.

3

Našli boste znova mir, ki ga nujno potrebujete za neko nadaljevanje. Prelomnice nikoli niso lahke, pa vendar je vam dano, da jih prestopite. Najhujše je za vami. Mnogim se je dogajalo daljše obdobje, pa vendar ste sedaj tukaj. Izkušnje so pri vas, obračali jih boste v svoje dobro poti v nadaljevanju, ki ga želite. Ne spreminjajte oseb, ker vam to ni potrebno, sledite in razumite osebo, tako boste našli začetke v nadaljevanja, ki jih želite. Temelje čustev imate. Samo naprej.

Facebook