fbpx

OVEN

Premagajte svoje misli in dovolite, da se vaša srčna želja začne premikati v smeri kot si želite. Na poti ji stojite vi sami. Ne poskušajte spreminjati nekoga, tako miselno kot v smeri odločitev. Glejte na to da boste sami stabilni in predvsem stabilni. Zgodilo se bo spontano, to kar  želite.

BIK

Pomembno bo odpreti nove poslovne poti, spremembe so nujne. Neko okolje ste preživeli ali ne čutite več neke pripadnosti. Spremembo ki jo želite gradite spontano, brez nepotrebnih nenačrtovanih presekov. Najprj odprite novo pot, da lahko zaprete poslovno preteklost.

DVOJČKA

PPustite nekomu več prostora, da bo lahko povedal-a svoje mnenje. Razmerje je prilagajanje. S svojimi strahovi morate opraviti sami. Ne bodo se ponavljale slabe izkušnje, če boste spontani, lahko pa se zgodi, da stari vzorci naredijo v vašem razmerju veliko škode – brez potrebe.

RAK

Ponavljanje starih napak ne bo prineslo sprememb. V kolikor ste se nekaj odločili v smeri čustvene preteklosti, stojte za svojo odločitvijo. Vaša odločitev je imela namen, da stopite iz nekega kroga dogodkov, ki so se ponavljali – brez pravega rezultata. Ne bo drugače, zato sledite novi prihodnosti za katero ste sprejeli odločitev.

LEV

Uspeh vam prihaja po poti, ki ste jo poslovno miselno že odpisali. Pomembno bo znova zaupati, saj vam ravno ponujena pot prinaša tisti premik v smeri posla, denarja, ki ste ga želeli. Pogovori se bodo dogajali hitro, brez večjih preprek. Že kone tega tedna lahko stopite v novem koraku.

DEVICA

Prihranite skrivnosti za sebe. Ne komentirajte nekega dogajanja v katerem ne poznate vseh akterjev. Poslovno glejte svojo pot in se osredotočajte na naloge, ki jih je potrebno opraviti. Čustveni dvomi bodo zvodeneli. Ne dovolite si, da vam drugi določajo pot za katero morate sami sprejeti odločitev.

TEHTNICA

Velike poslovne spremembe, ki jih želite potrebujejo vaš korak. Potrebni bodo pogovori z avtoritetami. Imate odprte poti, zato je prav da na te poti stopite. Bodite spontani izpostavite svoje želje. Že v tednu ki je pred vami lahko dosežete dogovor, ki ste načrtovali že pred poletjem.

ŠKORPIJON

Čustva so v tem obdobju za vas izziv. Zmešnjava je popolna, saj očitno ne sprejemate nobenih odločitev, da bi bilo drugače. Čutite kaj si želite, zato je potrebno slediti sebi v vsakkem naslednjem koraku. Iskren pogovor, ki vam je namenjen prinaša vse odgovore, pozitivne in spontane, kot so vaši občutki.

STRELEC

Ostanite trdno na tleh in ne spreminjajte čustvenih poti. Zgodi se lahko, da se boste želeli vračati. Ne dajajte posebnega pomena neki novi zgodbi, ki nima prihodnosti. Zadržite skrivnosti za sebe, da se ne boste mogli zagovarjati brez potrebe. Prepustite se prej bo konec kot mislite.

KOZOROG

Čas ko boste končno uredili svoje finance. Imate veliko prostora za oločitev, le koraki so potrebni. Nasvet nekoga boste sprejeli, saj boste našli v njem svoje želje. Finančne razbremenitve sledijo, lahko je to z enim sami podpisom. Imeli boste možnost ovega poslovnega začetka, vendar je porebno začeti razmišljati za prihodnost, ne samo za ta trenutek.

VODNAR

Čas ko boste dobili odgovore v smeri čustev, tokrat boste morali neko odločitev, ki ne bo ravno pozitivna prejeti. Ne poskušajte spremeniti smeri, ker vam ne stoji odprta preteklost. Imejte sebe radi in se nehajte obremenjevati, nujno potreben korak na novo pot prihodnosti je potreben.

RIBI

Skrbite za nekaj, kar se ne bo zgodilo. Umirite misli in se prpravite na velike spremembe v smeri doma, te bodo pozitivne, saj prihajajo neki uradni dogovori, ki izpolnijo vašo željo. Neko obdobje skrbi se zaključuje, sedaj ste na vrsti vi sami. Kaj si želite v smeri čustev?

 

GRAL

 

 

Facebook