fbpx

1

Potrebno se bo soočiti, da je preteklost v smeri čustev preteklost. Vsaka informacija – sporočilo bosta povezana v potrditev, da se je nekaj končalo. Razmerja, ki so trajala daljše obdobje so izpostavljena v konce, ki se žal morajo zgoditi. Napake se ne bodo popravljale, bilo je preveč priložnosti, kateri žal mnogi niste izkoristili. Potrebno bo sprejeti in oditi.

2

Pripravljeni v smeri najlepših preobratov, ko dobite potrditev, da temelji, pomeni čustva v vašem razmerju delajo za vas. Našli boste prave besede Pogovori, ki so za vami ali jih čakate ne opravljajte s strahom, ampak se iskreno odprite kaj si želite. Končno boste našli smisel v potrditvi, ki prihaja iz druge strani.

3

Posebnost tedna ki je pred nami bo v tem, da spoznate neke nove občutke, nove poti. Zavedali se boste izrazite osamljenosti in si želeli nekaj novega, čeprav ste miselno še vedno v preteklosti. Prav je da sebi daste priložnosti na novih poteh v smeri novih oseb. Bodite odprti in pogovori se premaknejo v pravi smeri.

Facebook