fbpx

A

Volje je dovolj, razlogov za veselje bo veliko v tednu, ki je pred vami. Res je da bodo še prisotni dvomi, ki pa dejansko niso več potrebni. Z nekom najdete novi začete. Opozorilo pa je potrebno, da tudi vi spremenite misli in sprejmete nove priložnosti. Nenazadnje ste jih želeli. Veliko prelomnico imate za seboj, potrditve prinašajo mir in predvsem razloge, da spregledate kaj tudi vi ne smete več početi. Vsaka zgodba ima svoje prelomnice, pomembno je da so za vami. Nadaljevanje bo brez preprek.

B

Vse kar morate vedeti v smeri čustev je to, da vzrok še vedno ostaja in zato tudi sprememb, ki jih želite še ni tukaj. Ste na pravi poti, vendar je potreben čas, da se željen odnos postavi v prihodnost, kot si želite. Bodite dosledni in ne razmišljajte v imenu osebe nasproti vas. Potrebno je slediti in te poti združevati postopoma, saj vam konec leta zagotovo prinaša že prve rešitve. Prepuščajte se občutkom in trenutkom ko ste z vam drago osebo, vse ostalo se bo zgodilo kot se mora.

C

Sreča je to kar živite, vendar vi komplicirate za vsak korak, ki ni narejen kot ste si zamislili vi. Potrebno je vam stopiti korak nazaj, saj ste zadnje dni naredili preveč nepotrebne drame. Nadaljevanje takšnega stanja ne prinaša nič dobrega, zato je prav, da to tudi prekinete. Bodite odprti za svoje občutke, saj se vam bodo čustva vračala, enostavno čutili boste povezavo med vami in še nekom in zaradi teh občutkov se je vredno prepustiti in predvsem umiriti. Vaše razmerje je drugačno, predvsem je unikatno.

 

Facebook