fbpx

1

Čustva na dlani. Brez strahov in dvomov, ker je mnogim med vami samo posledično pogum prepreka, da bi naredili preobrat, ki si ga želite. Vedeti morate kaj čutite, kakšne so prepreke in jih biti pripravljeni postopoma prestopati. Odprto je novo partnerstvo, pa vendar mimo preteklosti ne bo šlo. Ne zahtevajte tega od sebe in ne od osebe nasproti vas. Pomemben je čas, srce ni v preteklosti, pa vendar je potreben pogovor v smeri preteklosti, da boste lahko nadaljevali. Pogumno.

2

Ustvarjali boste nove poti, nove občutke, ki bodo s spremembo misli naredili velike premike. Priznanja da je nekaj odšlo, priznanje da nekaj čaka na vas, daje posebno noto pogumu, ki je potreben. Mnogi ste želeli potrditve, sedaj jih imate tukaj. Ne dvomite v neko vajino zgodbo, bodite miselno in besedno ustvarjalni, tako kot si želite vi potrditev, si jo želi druga stran. Imata nekaj, kar pomeni prihodnost, vendar je potrebno vztrajati, graditi. Pogovor daje veliko, vrata v nadaljevanje se odpirajo.

3

Potrebno bo narediti več v smeri počutja. Čustva so na distanci in najti bo potrebno pot, ki je v tem trenutku mogoča. Postavite se zase, priznajte si, sprejmite prepreke in soočanja ne bodo težka. Ne živite v “laži” ne zatiskajte si oči. Vedeti morate koliko si zaslužite in prav je da začnete v tej smeri tudi delovati. Preteklost ali prihodnost – vaša odločitev, vendar ne na način kot delujete sedaj. Nespremenjeno/nedorečeno stanje vam jemlje energijo. Potrebno bo to spremeniti. Začnite.

Facebook