fbpx

A

Dogajanje v vaše življenju je podobno – vrtenje v krogu. Namreč konstantno se vam dogajajo enake stvari. Pridete do neke točke in ko mislite da tokrat se bo pozitivno razpletlo za vas, se zgodi razhod, razdor, molk. Kaj delate narobe? Česa se morate naučiti. Jasno je da je to dogajanje vezano tako v čustveni kot poslovni smeri. Nikakor ne pridete do točke, da si rečete “Zmagal-a sem”. Začetki vaših težav niso stvar dveh – treh let, ampak je to stanje 7 – 14 let nazaj ko ste nekako zaživeli v nekem krogu v katerega niste nikoli spadali. Večni vplivi nekih ženskih oseb, ki so vam v vašem življenju pomenile avtoriteto negativnega značaja. Bistvo je da se s tem soočite, za mnoge je to preteklost, vendar globoko v duši vzorci ostajajo, teh vzorcev se je potrebno osvoboditi, zaradi teh vzorcev je GRAL + GRAVITACIJSKO ŠTEVILO za vas potrebno, namreč preteklost je dokazala da sami očitno ne zmorete.

B

Po popolnem kolapsu finančno poslovnih zadev (12, 7, 4 ali 2 leti nazaj), ste obstali. Tako si želite neke varnosti, ki ste si jo že imeli v preteklosti. Vi najboljše veste kaj je lahko posledica nekomu preveč zaupati. Vezano je tako na poslovno, kot čustveno področje. Namreč napačna poslovna odločitev in zaupanje dobremu “prijatelju – znancu”, po drugi strani pa zaupati partnerju, ki je v tem trenutku lahko že preteklost. Pa vendar problem ostaja še vedno tukaj v vas z vami. Lahko je ostal strah, padec samozavesti, ki je še sedaj prisoten. Nikakor se tega ne osvobodite, pa ne da bi v tem trenutku bili finančno slabo (možnosti so sicer velike), vendar je pomembno to, da ne zmorete aktivirati poguma, ki bi vas popeljal na novo pot, pot za katero čutite, da ste sposobni, pot ki v sebi veste, da jo zmorete. Sanjate o tem da vrnete nekomu nekaj malega, kar vam je ta oseba pomagala v najhujših časih.  GRAL + GRAVITACIJSKO ŠTEVILO bo gradil vašo samozavest in samo v treh mesecih se bodo pokazali tako želeni rezultati v smeri ki si jo tako želite.

C

Vedno se vam dogajajo tretje osebe. Vplivi se očitno pojavijo na nekaj mesecev od novega znanstva. Lahko ste v razmerju pa imate opravka s tretjo osebo, lahko rešujete zakon, pa ga nikakor ne zmorete stabilizirati. Lahko ste v tem trenutku na pragu ločitve – razhoda, ki si ga nikakor ne želite, pa vendar ne najdete pravega recepta, da ste končno vi z nekom v razmerju prihodnosti. Kaj delate, narobe? Zakaj je tako, saj si želite samo iskrenosti in čustev. Jasno je, da vaše težave niso težave zadnjega leta, mogoče so za vas, ker jim prej niste polagali konkretne pozornosti, pa vendar segajo v preteklost, ko ste od doma dobesedno zbežali pred nekom, zbežali v razmerje ki je bilo izhod v sili v tistem trenutku. Seveda se dogajajo posledice odnosa, ki je bil samo kompenzacija in trenutna rešitev. Tretje osebe v vašem življenju ponazarjajo, da še niste srečali tiste prave svoje življenjske osebe, po drugi strani pa je možno da imate to osebo pred samo, pa ste vi tretja oseba in ponovno je zgodovina pred vami.  GRAL + GRAVITACIJSKO ŠTEVILO vam bo odpiralo vse smeri kjer iz treh oseb nastaja DVOJINA, ki si jo želite že čez celo življenje. Precizno in natančno kot zna samo GRAL.

D

V bistvu vam ne gre toliko slabo, pravzaprav vam gre dobro, pa vendar imate zadnji čas občutek, da se ta “pravljična” navidezna zgodba lahko sesuje. Konkreten nemir se vam dogaja, za katerega pa si še trenutno ne želite priznati, da so temelji doma in službe na nek način “igrani” vsa leta nazaj. Presenetljivo se vam bodo dogajale zgodbe tretjih oseb, ki vam bodo pokazale ali nakazale prava čustva in začeli boste razmišljati, da živite v čustveno praznem svetu. Res je vaša odločitev, da boste vztrajali zaradi otrok, družine, pa vendar ali vam bo telo in posledično energije dovolile to, namreč očitno nezadovoljstvo je priplavalo na površje. Najmanj kar v tem trenutku svetujem je kompenzacija zaradi nekih preteklih odločitev, namreč velika presenečenja vam sledijo v katerem bo imelo življenje glavno besedo. Ne boste se zmogli upirati, pravzaprav ne boste niti želeli, pa vendar bo potrebna moč, namreč ljudje, ki so vam bili blizu se bodo odtujili, samo zato, ker boste v življenju sprejeli odločitev (prvič), tako kot čutite ne pa odločitev kot jo želijo drugi.  GRAL + GRAVITACIJSKO ŠTEVILO bo tukaj za vas, v ključnih trenutkih bo vpliv GRALA naredil ključen preobrat v vašem življenju, tokrat po vaših srčnih željah.

GRAL

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

Facebook