fbpx

Energije dajejo, pišejo najlepše zgodbe za vas, ki jih v tem trenutku ne zmorete uresničiti. Spremembe se dogajajo ves čas, sprejeti jih je potrebno, na način, da izpolnite sebe, svoje želje. Spremembe so potrebne na vseh poteh vašega življenja, želje/osebe/dogodki, vam prihajajo nasproti z namenom, da jih sprejmete. Na tej točki se znajdete pred “nerešljivim” problemom, ne zmorete ne znate naprej, želje pa se potencirajo, ne dajo miru, jemljejo vam energijo, saj ne naredite premika, ki je potreben. Mogoče je da se bojite sprememb na eni strani, na drugi pa jih tako želite, da boli. Boli neizpolnjena želja, ki želi zaživeti. Sprejeti je potrebno opozorilo energij in si dovoliti sreče, dovoliti biti ljubljeni, dovoliti uspeh sebi. Mnoge poti se odprejo z namenom, trajajo več mesecev/let in opozarjajo, kaj želi vaša duša. Razočaranja/neuslišanost je samo opozorilo, ki daje vedeti, da se je potrebno soočiti z željo jo začeti izpolnjevati. Univerzum ima ta zapis, kaže vam pravo pot sreče, pošilja vam izzive v življenje. Ljubite, dovolite biti ljubljeni in ljubljeni boste v smereh po katerih samo hrepenite v tem trenutku in čakate. Telo vas opozarja  vašim počutjem katera smer je prava. Nobena pot ni zaprta, če jo pogledate iz prave strani, saj ne bi prišla z namenom, da vas prebudi, aktivira strast, ki je leta niste poznali, izpostavi strahove pred izgubo nekoga. Vse to je sporočilo vam, da je mogoče narediti velike preobrate, ki za vas nosijo razbremenitve, predvsem izpolnitve. Globoko v sebi (alfa stanje) sanjate svoje sanje, živite pod vplivom svojih strahov, ki so ostali v vas – stari vzorci, ti vam zapirajo pot. Prestopiti jih je potrebno v procesu spontanih energij in vodenja Univerzuma, ki pozna rešite za vas. Čaka vašo odločitev. Dovolite si odločitev.

Ko vas v življenju preseneti ljubezen, stopite takoj iz otopelosti, saj vaše telo, misli čutijo tisto lepo energijo ko se obrne vse, pot lepote se prekine v trenutku, ko želite več ko ste pripravljeni dati, kot tudi sprejeti. Odločite se za energije zaljubljenosti, ki prečistijo vaše dvome, strahove in stare vzorce, saj boste oddajali drugačno energijo – energijo ljubezni, ne zagrenjenosti in strahov. Potrebno je sprejeti vse kar vas dela srečno, odpovedovanje vaše sreče, zaradi “nepravega časa” ko se ta pojavi, pomeni spomin ki bo ostal in ustvarjal hrepenenje, ki vas bo posledično navdajal z nesrečnim praznim počutjem. Ne bodite v sporu sami s seboj, namreč spor/konflikt daje konflikt. Nove čustvene poti, ki se vam dogajajo ob “nepravem času” so znak, da je čas še kako pravi, izzivajo vaše občutke notranjosti, da se prepuščate in najdete vsebino svoje duše in srca. Nobena smer ne traja večno, energije UNIVERZUMA se spreminjajo, kot se spreminjate vi, zato najdete nove poti, na teh poteh nove osebe, ljubimce, nove občutke, želje se potencirajo na “pravi poti”, ki vam je namenjena. Razmerja ne trajajo večno se spreminjajo, ker se spreminjate vi. Varanje je znak premikov v vas, vaša duša išče kar vam manjka. Zakaj ne bi tega zaživeli, če ste tako srečni v nekem objemu. Kaj date to dobite, to je mišljeno v razmerja ki imajo preteklost. Si želite nadaljevanja? Potem je potrebno se znova zaljubiti, najti odgovor na spremembe v smeri svojih želja. Vašo okolico spreminjajo energije, ki so unikatne povezane z vašimi občutki, vse tisto kar odhaja, več ne želite, to boste sprejemali in našli nove priložnosti, lahko je to vam znana oseba, ki se je spremenila, prilagodili boste sebe tem spremembam, zato ker vam bodo občutki govorili tisto, kar morate spoznati in je vredno. Vsaka sprememba je odraz vašega življenja. Na točki ko nastane problem so potrebne spremembe, vse so rešljive če se prepustite procesu, ki daje rešitev, procesu UNIVERZUMA.

Zagrenjenost v smeri poslovnih poti je enaka zagrenjenosti čustvenih poti. Vsako opozorilo v smeri sprememb, pomanjkanju denarja in nemoči stopiti iz tega, daje znak da si zaslužite veliko več, vi sami, nihče drug namesto vas. Vam je namenjena blaginja denarja. Z pomanjkanjem denarja sreče na poslovnih poteh padate v začaran krog, ki vašo dušo žalosti, neki drugi glas v vas pa daje jasno vedeti, da bi zmogli. Pa vendar kako? Vse odgovore najdete v odločitvi, da boste tokrat poslušali sebe, uspeli, imeli tisto kar želite. Povezovali boste podzavest srce in misli, to bo ključnega pomena vašega uspeha. Univerzum je tukaj za vas. Proces, ki je tarčni na vaše želje, preko unikatnega gravitacijskega števila. Trajen v vašem življenju.

Vaše telo ve vse, zato se upira, odgovori z boleznijo in z zdravjem, ko stare vzorce spremenite se prepustite. Telo daje vse odgovore vašega trenutnega stanja. Potrebne so spremembe, čas je vedno pravi.

 

Izpolnite si to kar želite.

Naj se zgodi v najvišje dobro.

Facebook