fbpx

Skrivnosti imajo v vašem življenju največje sporočilo, vedno prihajajo z namenom dobrega. Kako skrivnost sprejeti, predvsem pa kako jo uresničiti, pa je proces, ki potrebuje čas. Skrivnosti vas spremenijo, prebudijo, mnogim pokažejo njihovo lastno skrivnost, ki jo nosijo globoko v sebi. V življenju se prepuščamo coni udobja, ki je vse prej igra kot dejanska želja. Nobena stvar ni večna, tako ne partnerstvo, kot prijateljstva.

Ljubimec/ljubimka? Besede ki pomenijo skrivnost, pa vendar so vsak dan v naših življenjih. Skrivnost ne izbira vašega statusa, pač pa to kar čutite, želite, kar še sami niste vedeli. Zunanje spremembe so očitne, namen skrivnosti, pa posega v vašo notranjost, v kateri je skrita vaša želja. V teh trenutkih prihaja do vzhičenosti, ki se je ne da opisati, do intenzivne kemije, do želje, ki kljub “urejenemu življenju” vztraja z intenzivnostjo v vas. Občutki so neprecenljivi, vse do takrat, ko iz vaše podzavesti začne prihajati “drugi glas”, da si želite te nove občutke živeti v prihodnosti. Z starim načinom razmišljanja z izgovori, preprekami, vplivi tretjih oseb, to ne bo šlo na način kot ste živeli do sedaj. Na tej točki doživljate popolno spremembo sebe. Želite več. Želite!!!!!

Nobena skrivnost ne pride brez namena. Mnogi poznate te prelepe občutke začetka in poznate tudi trenutno stanje, ko ne zmorete več čakati, ne zmorete se pretvarjati. Na tej točki je aktivacija Grala bistvena, saj Gral deluje v alfa stanju (ko spite), pomeni deluje v aktivaciji najglobljih občutkov – proces se začne takoj. To kar živite je ena stran, preko procesa pa se dogajajo izpolnitve, ki jih sprejemate spontano preko procesa čiščenja. Intenzivnost nadgradenj prvega sklopa in kasneje drugega sklopa, ki deluje tarčno, vam postavlja pred vas rešitev skrivnosti. Sooča vas preko procesa kako je potrebno nadaljevati. Spremembe pri vas samih so osnova za zmago in ta pot se odpre. Mnogi namreč zaradi starih vzorcev stojite, polni strahov, dvomov in kompleksov na mestu. Čakate. Nimate razloga zato, boste spoznali preko procesa!!!!

Sprejemali boste skrivnost, kot del prihodnosti, pomembno je da vam bodo osebe sledile, saj boste usmerjeni v prihodnost z drugačno energijo kot do sedaj. Z besedami ali brez bo ta energija, vam dajala najlepše preobrate vaših želja. Ljubezen vam nikoli ne pride nasproti brez razloga, vi pa imate svoje skrivnosti – stare vzorce, ki le-to nehote puščate za seboj, čeprav imate občutek, da ste dali vse od sebe.

Ko boste v procesu Grala prišli do spoznanj, kako malo je potrebno, boste z lahkoto te korake tudi naredili. Tretje osebe so prisotne z razlogom, da v njih najdete izziv kaj morate spremeniti pri sebi, da se lahko zgodba obrne v vaši smeri. Veliko krat zaradi izgorelosti, ker čakate odgovorov ni delate napačne korake, se spuščate v konflikte, izsiljujete nekaj kar sami ne zmorete dati. S procesom Grala boste to zagotovo vedeli, čutili, predvsem pa boste zaznali način kako je to preprosto, če se prepustite. Mirno, brez nepotrebnih negativnih misli.

Glavna prepreka ste sami in če še danes mislite, da nekoga ne morete imeti – imate prav, če boste čakali v coni udobja, ki to sploh ni. V kolikor pa boste sebi priznali, da si strastno želite sprememb, občutkov prvih srečanj, strasti in čustev, pa boste zagotovo odločeni za naslednji korak. Korak, ki vam bo preko energij univerzuma – GRALA _ UNIKATNEGA GRAVITACUJSKEGA ŠTEVILA IN ČRNIH PERL (drugi sklop nadgradenj) podarjal tiste občutke, za katere je vredno pogledati v novi dan,  GLOBOKO V SEBE, v neke oči v izzive življenja nasploh. Razumeli boste delovanje univerzuma, ki nima meja. Dan za dnem.

Naj se zgodi v najvišje dobro.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

GRAL

 

 

Facebook