fbpx

 

1

Mnogi čustveni problemi, sploh niso problemi. Problem je v vaših mislih, katere morate umiriti. Dvomi lahko naredijo razmerja nedostopna brez potrebe. Prav je, da stopite korak nazaj še pravi čas. V tem vikendu razmislite, zakaj je prisotna takšna nervoza in zavedali se boste, da poslovne smeri nujno potrebujejo več pozornosti. Delujte v smeri kjer je problem, ne tam kjer ga ni.

2

Pozdravite dobre energije vikenda, ko se bo za vas izpolnila želja nadaljevanja neke komunikacije. Imeli boste občutek, kot da je vse kot mora biti, ko pride vabilo ali sporočilo. Ne iščite izgovorov, ne rešujte zakaj se je kaj zgodilo, pač pa se prepustite. Za vse bo še čas, pomembno je, da je čas nadaljevanja pred vami. Bodite hvaležni za novo priložnost.

3

Poslovno obremenjen vikend, mogoče ne toliko fizično kot psihično. Vaše misli so povezale dogajanje na poslovnih poteh, ki je v nasprotju z vašimi pričakovanji v smeri nekoga, kjer ste zaupali. Ne reagirajte, potrebno je stopiti korak nazaj in očakati. Rešitve prihajajo brez vašega vpliva. Samo opazovalec boste, zato se v vikendu sprostite – ne obremenjujte se.

Facebook