fbpx

OVEN

Želja v smeri čustev je v dogajanju, premiki so potrebni, predvsem vztrajnost. Končno boste imeli občutek, da prihajate do pozitivnega razpleta. Potrdite že do konca meseca Marca.

BIK

Obstaja ena želja, ta se obrne v drugih smereh k novim osebam. Za vas bo pomembno, da to sprejmete, saj bodo nove poti naredile preobrat in zadovoljstvo, ki končno prihaja tudi na vašo pot.

DVOJČKA

Želja je odprta, stopali boste korak v nenavadne odločitve v smeri čustev in ravno ti koraki vam prinašajo preobrate. osebo poznate. To je preteklost, ki je odprta za prihodnost.

RAK

Postavljali boste visoka merila, namreč z preteklostjo več ne boste želeli imeti opravka. Priznali si boste realno stanje. Pričakovanja dvignite v novih čustvenih smereh. Naj vas ne obremenjuje preteklost.

LEV

Ostajate pri svoji odločitvi, na poti ki je sedaj še vse prej kot rešitev. Jasno je da vam stojijo potrditve v smeri čustev, vendar je Marec mesec čas ko bo izrazito potrpljenje potrebno za posledično pozitivni preobrat.

DEVICA
Spremembe bodo velike, sproščajo se poti v smeri preteklosti, veliko ste se do sedaj naučili. Sprejemali boste spremembe na miren način. Korak v partnersko prihodnost se odpre.

TEHTNICA
Ostajate na mestu, kjer se je v preteklosti nekaj prekinilo. Odločitve ne boste spreminjali, saj je želja ostala. Postavili se boste za svoje želje in od sredine Marca naprej se začnejo dogajati premiki.

ŠKORPIJON
Čutite dobro v kateri smeri je potrebno, zavedate se, da ne bo lahko, vendar ste pripravljeni v čustveni smeri narediti velik preobrat. Uspelo vam bo, oseba nasproti vas se odloči in vam sledi.

STRELEC
Od preteklih mesecev se bo Marec razlikoval po intenzivnosti. Vse poti katere so se zaprle v smeri čustev, dobivajo sedaj novo dimenzijo in nadaljevanje. Preprosto sledili boste svoji želji.

KOZOROG
Odgovorno boste sprejeli odločitev in s tem dali vedeti okolici, da mislite resno. Velike spremembe v življenju nasploh. Postavili boste meje in naredili sebi odprto pot za prihodnost.

VODNAR
Vse kar ste si zastavili v preteklem letu, bo sedaj na vrsti v smeri realizacij. Začeli boste znova neke čustvene poti. Dovolite si, da vam nekdo pride blizu, včasih je potrebno tudi priznati sebi.

RIBI
Ostajate na poti kjer ste, čeprav želite več je strahu preveč za nadaljevanja. Morali boste pri sebi razčistiti kaj ste pripravljeni narediti, kaj lahko pričakujete. Naj vas vodi srce. Čustva čakajo na vašo odločitev.

 

 

GRAL

 

 

 

Facebook