fbpx

OVEN

Poti ki jih imate pred seboj, bodo povezane z vašim čustvenim življenjem. Potrebno je soočanje z resnico in iz dneva v dan boste lažje napredovali v nekem odnosu. Veliko ste že napredovali, vendar vi ali druga stran mora narediti samo še korak več. Tukaj so odločitve, ki so posledica nekih čustev, ki si zaslužijo veliko več v vaši prihodnosti, kot so dobivala do sedaj. Čas je na vaši strani.

BIK

Potrebujete to moč Polne lune, saj boste jo tokrat znali uporabiti. V preteklosti so bili strahovi v smeri čustev preveliki, nezaupanja tudi. Bodite zvesti svoji poti, za katero ste se odločili in uspelo vam bo. Če bi se zavedali kako blizu uspeha ste, bi bilo še vse lažje. Prav je da dokončno opravite s starimi vzorci in zmagate. Verjemite!

DVOJČKA

Zadajte si, da boste svoje želje v smeri poslovno finančne blaginje obrnili v svoji smeri. Do sedaj ste vse preveč sledili, zato je prav, da spremenite misli. Poguma bo dovolj, nagrada energij Polne lune je tukaj, izgovore dajte na stran in začnite graditi svojo pot ki si jo želite. Nekdo vam bo poslovno v veliko pomoč, mogoče je to nekdo, ki mu v tem trenutku ne zaupate najbolj.

RAK

Želje bodo priplavale na površje, tudi tiste, ki ste jih postavili na stran, zaradi razočaranja v čustveni smeri. Nekdo bo znova pred vami, stoji vam zmedenost in dvomi. Občutki – stari se prebudijo, minilo je kar nekaj časa, vendar tisto nekaj je ponovno tukaj. Mogoče je nadaljevati, težje bo znova zaupati, če ne poskusite ne boste vedeli. Pogumno.

LEV

Tako izpostavljena intuicija, ki je pri vas prisotna te dni, je dokaz da boste zmogli svojo ljubezen znova prebuditi. Mogoče je, da ste se z nekom razšli ali pa je trenutno stanje tik pred prelomnico. Potrebno je v tem trenutku kljub strahovom najti dovolj poguma za nadaljevanje, od vas je odvisno. Osebo nasproti vas boste prepričali.

DEVICA

Finance so v premiku! Mnogi dobite odgovore, ki so vezani na vaše poslovne poti ali na finance, ki so vezane na nekaj, kar zapre preteklost. Blaginja na vratih, vam zagotovo vzame breme zadnjih mesecev. Veliko ste naredili sami, saj je jasno da že nekaj časa stopate kljub problemom korake naprej. Ostanite na tej poti, kmalu pozitiven razplet in potrditev.

TEHTNICA

Polna luna vam odpira ideje v smeri poslovnih zadev. Stopate iz neke rutine in otopelosti. Ne gre zato, da vam je sedaj slabo v smeri financ, vendar čutite, da lahko naredite veliko več. To potrditev boste tudi dobili. Sporočila povezana s poslom preverite, ne odločajte se takoj vendar razmislite, kaj je uporabnega za vas in kaj ne. Sprejeli boste prave odločitve.

ŠKORPIJON

Polni sami sebe boste in to z razlogom, saj se mnogim od vas čustva obrnejo za 100 %. Želeni preobrati in nadaljevanja. Res še ne odločitev konkretna za prihodnost, vendar je pot odprta. Veliko boste zvedeli, pomeni odgovori ki ste jih želeli. Vzrok tako poznate. Sedaj se je potrebno samo obrniti v prihodnost in se prepustiti.

STRELEC

Prihaja vaš čas, potrebno je obnoviti preteklost, ki je bila prekinjena. Nadaljevanje zagotovo, potrebni so koraki in se soočiti z dejanskimi vzroki konca. Vedno ne gre za tretje osebe, mogoče je kdaj problem tudi zaradi vpliva prijateljev. To drugo je na vaši poti, prav je da naredite konkretni korak in postavite stvari na svoje mesto.

KOZOROG

Se sploh zavedate kako velika priložnost je pred vami? Zadnje dni vam preteklost ne da miru, intuicija dela na polno z razlogom. V mislih vam je nekdo, ki je vezan-a na preteklost. Novi začetki? Zakaj pa ne čustva so, osnovo imate. Potreben bo samo pogum za klic ali srečanje. Verjamete lahko svoji intuiciji, vse bo znova tako kot mora biti v smeri vaših čustev.

VODNAR

Prav bi bilo, da se soočite z neko težavo v smeri poslovnih poti. Predvsem je prav da začnete razmišljati o spremembah. Ne počutite se dobro ali z ljudmi ali delom. Kot da ne želite pogledati naprej, kot da nimate ideje. V tej smeri bodo spremembe, namreč stopate na pot novih priložnosti. Prihaja čas odločitve in sprememb. Blaginja pred vami.

RIBI

Vaše misli so v napačni smeri. Potrebna bodo soočenja z resnico. Čustvena prelomnica se je zgodila z namenom. Prav bi bilo, da to sprejmete in naredite korake naprej. Čas je da spoznate kaj nekdo čuti do vas. Vi sami ne morete nositi bremena vseh čustev v nekem razmerju. Res je hudo, ampak ko se soočite in to sprejmete vam bo lažje.

 

 

GRAL

Facebook