fbpx

JANUAR

Postavili boste pot, ki vam prinaša veliko samozavesti. Potrebno je poslovno narediti popolno čistko, tega se zavedate in to si tudi želite. Ne mešajte čustev in posla, to ni prava smer delovanja. Morali boste narediti najprej mejo, saj vam čustva vzamejo veliko energije za nadaljnje poslovne korake. Bodite iskreni in ne delajte ničesar na silo, namreč pojavljajo se dve osebi, lahko sta to dve poti in brez odločitev ne boste naredili bistvenih sprememb. Razmislite o drugačnih rešitvah kot do sedaj, saj te niso prinesle rešitev. Bodite iskreni do sebe, to je najprej, to je pot ki daje v smeri čustev tisti preobrat, kot si želite. Vendar v mesecu Marcu, najprej najdite rešitev v smeri poslovnih poti, naprej bo veliko lažje. Odločno!

FEBRUAR

Vse kar je ostalo odprto zadnje mesece, bo sedaj pred vami. Hvaležni boste za novo priložnost v smeri čustvenih poti. Namen priložnosti je narediti drugače. Marsikatera odločitev je zaradi vpliva preteklosti še vedno nedorečena, tudi sedaj se takoj ne najdejo rešitve. Sprejmite to in ne delujte na silo, kot ste to počeli do sedaj. Bolelo je samo vas. Prerastite ego, sprejmite svoje želje in začnite delovati v smeri čustev. Temelji z nekom so še kako prisotni, čustva je mogoče nadaljevati. Veliko preveč ste delali in razmišljali za druge, sedaj v mesecu Marcu boste to spremenili. Sproščen mesec za vas, končno boste razumeli, da ste na pravi poti, le vse spremembe niso odvisne samo od vas. Znali boste počakati.

MAREC

Preobrati v smeri poslovnih poti. Mnogi med vami prestopate prelomnice, ki so se zgodile iznenada. Šok je bil velik, pomembno je da je sedaj za vami. Mnogi v koraku novih poti v smeri posla, mogoča tudi napredovanja, saj se bodo zadeve povezane z zamerami postavljale na mirno pot. Razumeti je potrebno, katere besede uporabiti in katere ne. Potrebna je pazljivost v smeri zaupanja in nepotrebnih besed na poslovni poti. Razmislite in spremenite to. Čustva so pod večnim vprašajem, tako velike želje, vendar minimalno reakcij iz vaše strani. Potrebno se bo odločiti, nadgraditi čustva v smeri želja, tudi če se bo potrebno nečemu odreči. Stopite iz cone udobja.

APRIL

Osredotočajte se na čustva, vendar bodite odprti za spremembe, ki se morajo zgoditi. Mnogi niste še pred realizacijo, saj ste naredili zamike, ki se sedaj kažejo kot neke vrste zamuda. Mnogi popravljate svoje napake v smeri besed in nenazadnje dejanj. Hvaležni boste, da se bo sploh nekaj nadaljevalo, saj ste očitno mnogi pretiravali in za malo svoja čustva pripeljali do konca. V mesecu Marcu se boste vzeli v roke, strahov in dvomov je bilo dejansko dovolj. Tako boste posledično gradili porušeno razmerje, z vsemi preprekami, ki so prisotne. Bodite pogumni, priznajte svoje napake iz dogajalo se bo v preobratu najlepših želja. Možnosti so velike, tako kot razbremenitve. Energija se bo dvigovala.

MAJ

Naporno poslovne smeri, vendar za vas mesec velikih zmag in potrditev. Razbremenitve, ki prihajajo, so vredne vsakega vašega koraka. Prečistili boste konkurenco, mnogi zasluženo dobijo potrditev avtoritet, mogoče poslovnih partnerjev. Vse kar ste kdaj koli imeli v mislih se bo sedaj realiziralo obrestovalo. Pomembno je prečistiti neko smer denarja v smeri preteklosti, to naredite takoj ko bo to mogoče in mogoče bo še v mesecu Marcu. Čustva boste nekako opazovali brez da bi kaj reagirali. Čutili boste, da se je potrebno umiriti. Dobro je da boste v veliki meri zasedeni s svojo poslovnostjo, saj boste z manj časa naredili veliko več v smeri vašega čustvenega odnosa. Bodite previdni pri vprašanjih v smeri čustev. V tem trenutku še bi vas odgovori lahko razočarali.

JUNIJ

Vsi ki ste dobili odgovore, da je nečesa konec v mesecu decembru/januar, ste na poti presenečenja. Nekdo bo spremenil svoje mnenje, na vas pa bo kako boste to sprejeli. Pred veliko čustveno preizkušnjo boste mnogi med vami, saj ste posamezniki že na novih čustvenih poteh. Srce bo imelo glavno besedo in dovoliti si ponovitve – nadaljevanja bo zelo mogoče. Poslušali boste sebe in zavedali se boste, da si še kako želite nadaljevanja preteklosti. Odgovorili boste hitro, presenetili boste tudi sebe. V smereh, ki so v novem začetku je velika možnost skupnega doma za prihodnost, pomeni veliki premiki, ki bodo daleč od skrivnosti. Kar naenkrat se vam bo življenje pozitivno obrnilo na glavo. Zanimivo bo.

JULIJ

Osredotočali se boste na čustva, ker tako čutite želite. Želja je prerasla osamljenost in v mesecu Marcu boste svoje misli usmerjali v čustva. Znane osebe, ki imajo samo korak do vrnitve, bodo v vas zbujale občutek varnosti. Ne bo več važno kaj se je zgodilo, to boste pozabili, kar je samo dobro za vas. Dovolili boste pogovore, ki ste jih mesece nazaj zaprli. Sedaj boste želeli slišati vzrok za prelomnico. Drama se ne bo nadaljevala, pač pa boste očitno našli prave besede pa tudi neke vrste opravičilo za nadaljevanje. Prepustite se, vse bo tako kot si želite. Poslovno zmorete več, bodite dosledni sleherni dan, ker imate možnosti dvojnega uspeha. Dodatni denar vam stoji, tega boste sprejeli preko svojega dela.

AVGUST

Vaše stanje je vse prej kot mirno, bili ste priča mnogim izmikanj v čustveni smeri, sedaj boste na potezi vi. Spoznali boste pravi način in se približali nekomu. Oseba je  povezana z vašimi  mislimi že nekaj časa. Miru enostavno niste našli kljub vašemu odmiku. Sprejeli boste izziv nadaljevanja in se prepustili, veliko novega boste zvedeli, pravzaprav dobili boste potrjeno kar čutite. Poslovno ste na točki velike preizkušnje, saj vam stoji napeto ozračje na poslovni poti. Nekako se boste morali zaščiti pred intrigami, to pa bo pomenilo, da vaše mnenje zadržite za sebe. Ni vam vsak prijatelj, zato bodite previdni. Mogoča sprememba prihaja ravno ob nepravem času, vendar ni nujno, da jo sprejmete.

SEPTEMBER

Klic preteklosti, mešani občutki in upanje, katerega si boste morali priznati. Mesec Marec prinaša zgladitev odnosov v smeri nekoga, ki manjka v vašem življenju. Neke vrste unikat, ki je vam mesece nazaj vzel-a energijo, pa tudi odpiral tisto bistvo čustev, ki so bila tisti trenutek nedosegljiva. Neka razmerja doživijo preobrate čustvenega značaja, druga se obrnejo v smeri prijateljstva. Vsakemu tisto kar si bo zaželel, namreč energije dajejo popolnoma odprte poti nadaljevanja. Poslovno boste mnogi vztrajali na utečeni poti. Ne boste videli priložnosti zase, ne boste jo iskali. Čutite, da se bo nekaj pojavila priložnost ko bo čas zato, sedaj se boste bolj ukvarjali s svojo praznino v duši. Potrebno jo je izpopolniti.

OKTOBER

Zaupanje v poslovni smeri bo padlo, pred vami bo oseba, kateri ne boste mogli dokazati preračunljivih korakov. Jezili se boste v sebi, kljub temu pa je pametno da ne komentirate dogajanja. Neke stvari mora pokazati čas. To se bo zgodilo kmalu. Jasno je da se v neki sredini več ne počutite dobro, pa vendar čas za menjave ni namenjen v mesecu Marcu. Potrpežljivost je sedaj nujno potrebna. Nikomur ne pokažite kar dejansko mislite. Odmaknite se na varno razdaljo pred pogovori. Čustva so na točki, ki je vse prej kot dobra. Z nekom ne najdete skupne točke, tudi če ste to želeli. Pojavljale se bodo tretje osebe, ki bodo imele vpliv na vaše odločitve. Prijatelj vam odpira oči. Prisluhnite enkrat za spremembo.

NOVEMBER

Pričakovanja so velika, upravičena v smeri čustev, vendar kljub vsemu ne prehitevajte. Mogoča prevelika samozavest, lahko pri osebi nasproti vas spremeni smer. To vam v tem trenutku ne prihaja kot usluga. Prepustite se, preteklost je potrebno rešiti, sledijo nadaljevanja, čustva so pri vas, vendar ne delajte problema v smeri časa. Dejansko se dogaja tukaj in zdaj, želje dozorevajo v vaši želeni smeri. Osredotočajte se na svoje odločitve, ki jih morate sprejeti, mogoče je to v smeri službe ali študija. Nekaj je namreč potrebno dokončati ali sploh začeti za napredovanja ali spremembe, ki jih želite. Veliko imate še dela sami s seboj, zato je prav, da se lotite najprej svojih skrbi.

DECEMBER

Nekdo vam enostavno mora nekaj oprostiti, druge poti ne vidite. Mogoče je tudi, da morate vi oprostiti nekomu. Mesec ko se tehtajo možnosti in razlogi za nadaljevanje. Sedaj ni čas strahov in dvomov, pač pa čas priznanj. Zaupajte v svoje občutke in prestopite nizke energije, ne dovolite si živeti brez čustev, zato si dajte priložnost, ki bo več kot mogoča. Zgodilo se je, sedaj je za vami, razmišljajte samo o sedanjem trenutku in prihodnosti. Včasih je oprostiti najlepše, takrat se odprejo vse potrebne energije v smeri sprostitev, ki dajejo priložnosti. Dovolite si. Poslovno ste mnogi že zamenjali poslovne smeri, začetki so vedno težki, pa vendar vztrajnost prinaša stabilnost na dolgi rok. Pogumno naprej.

 

GRAL

 

Facebook