fbpx

JANUAR

Mesec v katerem se vaše meje prestavljajo v želeni smeri. Ne da ne bo naporen mesec, vendar vi si želite akcije in ta vam prihaja. Dve smeri sta odprti poslovne poti in poti denarja, ki niso v povezavi s poslom. Očitno je da ste mnogi pred odločitvijo sprememb doma ali nadgradnje v tej smeri, saj je očitno da so vaša čustva odprta v novih smereh, ki si jih želite in vse te spremembe so posledično zaradi tega. Potrditev dobite, koraki že v drugem tednu meseca februarja in posledično uspeh. Zdaj je čas vaše sreče, ki jo končno znate tudi sprejeti.

FEBRUAR

Da boste dobro sprejeli kaj vam želijo povedati energije v smeri prelomnice ki se vam je zgodila, morate spremeniti misli in biti iskreni tudi do sebe. Mesec februar za vas ne bo mesec izgub ampak nadaljevanja. Vendar samo od sebe ne bo šlo, morali boste prestopiti neke zamere, za katere ste delno krivi tudi vi. Poglejte stanje iz pravega kota, pomeni sprejmite del krivde. Nadaljevanje odnosa bo z razlogom, saj so jasna čustva in želja, vendar ego na stran. Sprejmite februar kot pomočnika vaših preobratov in čustva bodo ponovno tam kjer si jih želite da so.

MAREC

Izbirate vedno vi, ljudi okoli sebe, vendar boste v mesecu februarju priznali, da niste izbirali prav. Ne prav vseh vendar tri ključne osebe, so bile izbrane nepravilno. Vsaka je v smeri svojega področja, pomeni zaupali ste v smeri kjer bi morali biti še kako previdni. Dve osebi sta povezani v smeri poslovnih poti in tretja ključna oseba je povezana z vašimi čustvi. To ni neznanka več za vas, da ni tako kot ste si želeli in ker se v mesecu februarju za vas marsikaj spremeni bo se spremenilo tudi to. Pomeni čustva popolna sprememba, posel pazljivost nad hitrimi odločitvami.

APRIL

Da ste se odločili pravilno že v mesecu decembru 2019 v smeri posla, vam bo sedaj jasno. Namreč takrat ste sprejeli odločitev v smeri posla, ki vas je že nekaj časa obremenjevalo, sedaj v mesecu februarju se boste zavedali koliko velikega bremena ste se rešili s to odločitvijo. Mir v poslovnih zadevah ste potrebovali, brez nepotrebnega besedičenja, ta se vam sedaj potrjuje in poslovne poti so v vzponu. Potrebno pa bo narediti še prostor za nekoga v smeri čustev, saj je čas ko vam prihaja na pot oseba, ki bo imela velik pomen v prihodnosti za vas.

MAJ

Tu in tam je kar dobro, če lahko vse skupaj odvržemo, se poslovimo in odpremo neko novo pot, vendar je potrebna v tej smeri izredna pazljivost, namreč prekinitve v čustvenih smereh ne delajte, saj vam neka oseba ne bo pomenila toliko kot oseba, ki bi naj od nje odšli. Vredno je počakati, ne sprejemajte prehitrih odločitev v smeri čustvenih razhodov v mesecu februarju, saj se boste vračali. Bodite previdni pri svojih besedah. Prevelika samozavest v smeri čustev, vas lahko sedaj stane, preusmerite jo v posel tam je potreba samozavesti na prvem mestu.

JUNIJ

Februar vas razbremeni skrbi v smeri družinskega člana, vse se je moralo zgoditi kot se je in sedaj so nepotrebni strahovi prisotni, da bo prišlo do ponovitve, odmislite to. Nadaljujte pot v smeri svojih poslovnih misli, ki so vezane na spremembo. Postavite se tja kamor bi si želeli sebe videti v prihodnosti, namreč ponudba prihaja ravno izpisana kot mislite sami. Odločitev ki jo boste sprejeli bo razbremenila vas, pa tudi vas čas, ki ga potrebujete tudi v čustveni smeri. Stojijo vam spremembe, ki še ne bodo realizirane v mesecu februarju, zagotovo pa v prvi polovici letošnjega leta.

JULIJ

Vse poti v smeri posla se vam odpirajo. Veliko vas bo delo spremenilo ali pa boste v mesecu februarju napredovali. Finančni prilivi vam prihajajo na pot, predvsem tistim, ki čakajo neko uradno potrditev (posojilo) ali da vam nekdo nekaj vrne. Jasno je da boste v februarju mestu čistili vsa bremena svoje blaginje. Druga polovica meseca so namreč že na vrsti čustva. Dokončno slovo bo potrebno pri tistih ki si želite resnih razmerij, potrebno si bo upati narediti odločilen korak iz rutine. Mnogi med vami ste pred odločitvijo za prihodnost – stabilnost v partnerskem odnosu.

AVGUST

Samozavest bo rasla, saj boste mnogi predstavniki tega meseca končno našli čustven mir. Želje se premaknejo v vaši smeri takoj na začetku meseca, mnoge distance prestopajo v ponovne kontakte in pozitivne zaključke. Šli boste na vse ali nič in izjemni rezultati bodo za vas velika nagrada, zavedali se boste da so čustva prava in da so usmerjena v prihodnost. Neko finančno prepreko rešite v zadnjem tednu meseca februarja, namreč potrebno je na začetku meseca narediti korak v tej smeri. Energije bo veliko več kot v januarju, zato boste hvaležni.

SEPTEMBER

Odnosi v domu bodo pod opozorilom, namreč če boste delovali še vedno kot do sedaj, pomeni da ne boste povedali resnice, boste zaostrili odnos in ga težko popravili. Odločitve so potrebne zato je pomembno da se ne izmikate konkretnim pogovorom. Besede ne bodo težke saj so stvari bolj ali manj jasne in je potrebno narediti neke zaključke. Poslovno vam februar daje možnosti sprememb, ki bodo na dolgi rok, začetki čez 3 mesece. V tem času je potrebno pripraviti vse potrebno za ta korak. Namreč poslovno želite popolnih sprememb in te prihajajo.

OKTOBER

Tako velikih sprememb ki vam jih prinaša mesec februar še sami niste pričakovali. Vse čustvene smeri se bodo tokrat preko naključij odpirale. Osebe, za katere ste mislili, da so del preteklosti, bodo ponovno pred vami. Zmedenost bo prisotna, vendar boste tokrat razmišljali drugače, poslušali boste sebe, to kar do sedaj niste. Vedeli boste, da si želite ponovne priložnosti s preteklostjo in dejansko bo sedaj pravi čas zato. Okolica in vaši bližnji bodo presenečeni nad vašo spremembo počutja, kasneje bodo zvedeli razlog, saj boste na začetku molčali.

NOVEMBER

Želje in načrti meseca decembra 2019 so sedaj na novem začetku. Pomeni zadeve, ki so pri vas bile na neki prelomnici odločitev se začnejo sedaj odpirati na vašo željo. Pripravljeni boste narediti tudi korake sami, zato bodo premiki še toliko bolj očitni. Strahovi bodo padli na minimum in to bo pomenilo da lahko pričakujete največ. Čustva si želite takoj postaviti na stabilno pozicijo, zato boste vso energijo najprej vlagali v tej smeri. Poslovne zadeve boste kar nekako dali na stran, vendar nič narobe, saj boste delo opravljali rutinsko, brez posebnosti.

DECEMBER

Vaše misli bodo usmerjene v dom in neko nezadovoljstvo, ki se kar noče pomiriti. Mogoči so konflikti z družinskimi člani, ki pa so dejansko prehodnega značaja. Neki tuji vplivi vas moti že nekaj časa in temu boste želeli narediti konec. Jasno je da pogovori ne bodo mirni, vendar želite si zadeve urediti in boste vztrajali. Težke besede si ne jemljite k srcu, prav je da veste kaj kdo misli. Poslovno ste si zadali rok do kdaj želite zadeve zapreti, namreč neke uradne stvari so za vas nujne, da se zaključijo. Finance bodo stabilne to vas bo pomirjalo.

 

GRAL

 

Facebook