fbpx

JANUAR

Postavili si boste pogoj, da je potrebno priti do odgovorov v smeri čustev v mesecu Februarju. S to odločitvijo vzporedno, pa je potrebno sprejeti odločitev, da se premaknete – naredite korake. Nevarne distance vas odtujujejo, od osebe katere si želite in to je potrebno spremeniti. Možnosti so odprte, zato je prav da delujete. Februar prinaša tudi odločitev v smeri poslovnih poti, mnogim med vami. Tokrat boste pogoje postavljali vi sami, zavedajte se sebe in predvsem kaj si želite v smeri poslovnih sprememb. Pomembno je, da dokončno zaprete stare izkušnje in si upate.

FEBRUAR

Postavite meje, to je nujno potrebno v smeri čustev. Mnogi si boste morali priznati, da je tretja oseba še vedno prisotna in da odločitev enostavno ni na obzorju. Na vas je kaj želite, predvsem pa razmislite kaj in koliko pozornosti, si dejansko zaslužite. Bodite iskreni do sebe, vaša bolečina je bila ogromna, sedaj jo je potrebno prestopiti tako, da sprejmete odločitev. Zavedajte se svojih kvalitet, obrnite se na nove poti in znova zaživite. Priložnosti okoli vas je veliko, vendar jih vi v tem svojem svetu čustev ne vidite. Spremenite to. Poslovno premik v denarju, finančni priliv ali podpis nečesa kar bo na daljši rok.

MAREC

Upanje je tisto, ki vas bo vodilo v smeri vaše unikatne želje. Vse kar je bilo slabega, puščate za seboj, zanimivo pa je to, da mnogim med vami ostaja znana oseba. Ne želite novih poti, želite zgraditi neko razmerje, ki je sedaj vse prej kot dobro. Pripravljeni se boste spremeniti in posledično vam sledi oseba nasproti vas. Tako malo bo potrebno, zavedali se boste, da ste sami videli to razmerje , kot razmerje prevelikih preprek. Spreminjali boste misli in premiki za nadaljevanje se bodo dogajali. Poslovno brez sprememb, mnogi ste zadovoljni, vendar čakate samo še neki odgovor v smeri finančnega priliva, ta prihaja po 20. 2. 2021.

APRIL

Ostanite mirni, to kako ste delovali od Novega leta sem je način katerega morate opustiti. Polni svojih negativnih misli, ste privlačili ravno to kar ste razmišljali. Spremenite to! Stvari še zdaleč niso tako negativne, zato je prav, da odpirate pogovor tako v čustveni smeri, kot v smeri posla z osebo, katera ima odprto obljubo do vas, že iz meseca Novembra 2020. Postavite pogoje, – poslovno, naredite korake, naredite premik. Mogoče je, da zadnje tedne niste naredili ničesar v tej smeri. Naredite to v mesecu Februarju. Posamezniki bodite pozorni na svoje zdravje, telo je tisto, ki vam govori, da morate spremeniti vse.

MAJ

Poslanstvo vaše je v tem trenutku usmerjeno v poslovne poti. Ste na pol poti, želite veliko več, kot imate sedaj. Zavedajte se svojih kvalitet in si ne dovolite, da zaradi čustev postavite sebe na drugo mesto. Izredni novi poslovni začetki ali napredovanja, so vam zapisana. Sprejmite to kot izziv in zavedajte se, da vam bodo čustva sledila. Prava oseba je tukaj pred vami, vajino razmerje je v tem trenutku nasičeno od vsega. To lahko že v mesecu Februarju postopoma rešujete, vendar je prav, da ne pričakujete vsega takoj, to dela še večji razdor. Vsak ima pravico do svojega mnenja, tudi oseba nasproti vas – to je potrebno sprejeti.

JUNIJ

Po vsem kar ste doživeli v smeri čustev, želite znova prav to pot. Februar mesec vam jo tudi odpira, vendar tokrat je potrebno narediti drugače. Veliko veste o njemu/njej, to mislite. Veste res veliko, vendar delujte v smeri koliko veste oziroma poznate. Čas je potreben in aktivacija razmerja iz preteklosti, bo postala stalnica. Gradili boste svoj odnos. Veliko v Februarju, ki pa še ne daje rešitve. Prestopajte v miru prepreke – zgodilo se bo. Poslovno se vam bo obrestovalo nekaj, kar ste še pred časom mislili, da je nepomembno.

JULIJ

Pripravljeni ste za čustvene smeri. Osamljenosti je dejansko dovolj. Spremembe so ogromne v vaših mislih. Dihate za dvojino, kar pomeni, da bodo vaše misli v mesecu Februarju osredotočene na čustva. Na vas je izbira, lahko je preteklost – mogoča je, nekaj je za vami, vključno z zamerami, lahko pa je prihodnost v novi smeri – nova oseba, ki daje stabilnost in iskrenost. Zmedeni boste, saj vam po daljšem času stoji korak odločitve, vendar je zagotovo, da se odločite v pravi smeri. Nove misli dvigujejo vašo samozavest.

AVGUST

Odkrito v smeri poslovnih poti. Možen podpis v zadnjem tednu meseca Februarja. Tako poslovno, kot finančno ste se očitno nagarali do točke, da boste tokrat razbremenjeni. Veliki načrti dobivajo na pomembnosti v poslovni smeri, preobrati sledijo, kar pa za čustva ne morem napisati. Namreč čustveno so odnosi še vedno zapleteni – nedorečeni. V tej smeri so potrebne odločitve, vendar mesec Februar še jih ne daje. Predlagam, da v tem trenutku ne zapirate nobenih vrat. Počakajte.

SEPTEMBER

Za mnoge med vami razbremenitve v smeri zdravja, lahko so to posledični pritiski, ki so bili prisotni zadnjih 6 mesecev v smeri finančnih poti. Te se sproščajo in na vas bo velika razbremenitev. Ne stoji vam več skrb finančnega značaja iz dneva v dan, saj se končno dorečejo uradne poti, ki so pri mnogih mogoče tudi z visokimi uradnimi osebami (sodišča). Pripravljeni ste, da prečistite svoje življenje. Energije bo dovolj, za konec meseca Februarja so v sprostitvi tudi čustvene poti povezane z vam znano osebo.

OKTOBER

Misli so v čustveni preteklosti, ne boste si mogli oprostiti svoje napake. Delovali ste očitno z egom, ne srcem. Čas popravnega izpita je pred vami. To je za vas popolnoma nova pot, saj niste pripravljeni prestopiti svoje zarečene besede, pa vendar so čustva dovolj intenzivna, da vas bodo premaknila. Lažje bo kot si mislite. Februar je za vas pomemben mesec, znali boste uporabiti, česar ste se naučili, še več, poslušali boste sebe. Čas vašega osebnega miru je pred vrati.

NOVEMBER

Mesec ko boste postavili na stran vse “prijatelje”, ki so pokazali vse v smeri vas zadnje tri mesece. Njihova dejanja so vas na nek način streznila in naredila uslugo, da ste sebe postavili na prvo mesto. Stopali boste v nova okolja poslovnih poti, novi ljudje, nove priložnosti, nadaljevanja. Pustite čustva ta trenutek na miru, ne razpravljajte, saj oseba, ki vam je namenjena, vam bo sledila. Samo umiriti se je potrebno. Dodatni finančni priliv bo še dodaten dogodek meseca Februarja, ki vam bo potrdil, da ste na pravi poti.

DECEMBER

Vaše poslanstvo bo v mesecu Februarju povezano s čustvi. To bodo tista čustva, ki so prisotna v vašem življenju že daljši čas. Vzponi, padci, preobrati, nadaljevanja, vse to je za vami in še vedno si želite nadaljevanja. Ta želja bo sedaj izpostavljena, najdete mir v neki svoji skupnosti, ki si jo želite v prihodnosti. Oprostili boste, oprostilo se bo vam. Nadaljevanja v drugačni obliki kot do sedaj. Iskrenost bo prevladovala, predvsem pa boste prebudi vse čute, ki so bili sedaj nekako otopeli. Popravni izpit boste naredili z odliko.

 

 

 

GRAL

 

Facebook