fbpx

JANUAR

December bo za vas mesec ko boste prejemali nagrade za preteklo vloženo “delo”. Jasno je da je vaše delo povezano s čustvi in realizacijo le-teh. Misli bodo v začetku meseca še vedno zmedene, vendar vam je lahko jasno, da ste na poti, ki vam daje potrditve zadnjih šestih mesecev, seveda v pozitivni smeri. Upali si boste še več in mesec boste posledično zaključili z izjemnimi rezultati. Mnogi boste preteklost v smeri ćustev nadaljevali v prihodnost, to kar si ves čas že želite.

FEBRUAR

December bo ugoden mesec v smeri finančnih prilivov, saj se mnogim odpirajo poslovno, finančne poti iznenada – nenačrtovano. Načrti, ki ste jih imeli so pred meseci padli v vodo, sedaj dobivate nove priložnosti popolnoma v drugi smeri od načrtovanega. Zmedenost bo sprva prisotna, vendar se boste kmalu sprostili, zaupali in seveda tudi odločili. Novi koraki bodo pomenili stabilnost na daljši rok, za prihodnost vam je namenjeno zadovoljstvo. Čustva boste morali oživeti v znani smeri.

MAREC

Mesec december vam izdaja račune od poletja, pri mnogih od vas je prioriteta služba – poslovne poti, ki so nekako v pat poziciji. Stara okolja ne bodo več za vas, saj vas ne bodo niti sprejemala. Potrebni so nujni koraki naprej. Preobrati v tretjem tednu meseca decembra, ko boste lahko sprostili sebe in se podali na novo pot. Spremembe poslovnih smeri se pozitivno realizirajo. Takoj za tem so na vrsti čustva. Velike spremembe, vendar bo veliko vprašanje koliko boste odločni, vse bo na vas.

APRIL

Pripravite se na prihod nekoga iz preteklosti. Da se pravi ljudje vedno vrnejo se boste prepričali, nesporazumi ostajajo v preteklosti in nadaljuje se zgodba, ki ima lahko velik pomen v vašem življenju. Delali boste v smeri pravih komunikacij in ljudi s katerimi najdete skupen jezik. Poslovno so na obzorju nove ponudbe, ki jih zagotovo sprejmete. Čustva doživijo neslutene preobrate. Počutje bo posledično čudovito. Misliti si ne morete koliko preteklosti je odprto v vašem srcu.

MAJ

Prihajajo dnevi za vašo sprostitev, pa s tem ne mislim na dopust, pač pa na informacije poslovnega značaja katere pričakujete. Projekt ali posel, ki ga imate v mislih in delate na njem že nekaj časa, vam po ugodnem sporočilu, ki ga dobite odpira vašo pot. Sproščeno boste nadaljevali in gradili svoje želje v smeri financ. Čustveno ne bo zapletov le, če boste pustili ego na strani. Pomembno je iskreno razmisliti kaj si pravzaprav želite. Odločitev je potrebna in premiki se bodo začeli dogajati.

JUNIJ

Lastili si boste zasluge na poslovnem področju, okolica vam bo priznala uspeh. Zadovoljstvo se bo poznalo tudi finančno. V smeri posla pomeni zadovoljen mesec, poln načrtov. Čustveno bo zgodba drugačna, sledili boste tujim željam, saj očitno ne zmorete narediti nekih preobratov. Praznina ki jo boste želeli zapolniti bo ostajala, vse do takrat ko  sprejmete odločitev. Razmišljali boste kako se počutite in koliko je vredno vztrajati naprej brez sprememb. Odgovori bodo jasni, slediti jim morate.

JULIJ

Prijazni boste, ker ste zadnje dneve že začutili naklonjenost nekoga s katerim ste nekako izgubili stike po nepotrebnem. Zgodba, ki je bila jasna že mesece nazaj se vam postavlja ponovno na pot. Energije bodo radodarne in mnogi med vami začnete delo povsem na novih projektih, ki v prihodnosti prinašajo dobiček. Čustva so vzporedno odprta v smeri priložnosti, za katere ste mislili, da so ostale v preteklosti. Prav je da se z nekom končno odkrito pogovorite.

AVGUST

Zlati dnevi za vse predstavnike meseca avgusta, ki si končno želite stabilnosti v smeri čustev in partnerstva. V kolikor ste še nekaj časa nazaj doživeli šok, se vam ta oseba vrne v smeri novih začetkov in če se ob šoku odločili, da ne boste dali nove priložnosti, se zarečenega kruha zagotovo najeste. Prepustite se, ne razmišljajte kaj je bilo in zakaj, pač pa se odprite novi priložnosti. Tokrat vama zagotovo uspe, vaše razmerje dobiva nove temelje za prihodnost.

SEPTEMBER

Finančni priliv, ki ga mnogi pričakujete prihaja do polovice meseca, takrat je potrebna pozornost, da ga namenite tja kjer je to nujno in kamor je namenjen. Ne zapletajte si stvari, ki niso potrebne. Mogli ste se iz izkušenj naučiti, da je potrebno drugače. Jasno je da ste na poti do svoje osebne svobode v poslovni smeri, kar pa za seboj potegne tudi čustveno življenje za prihodnost in odločitve, ki bodo še kako realne. Delujte počasi o vsaki odločitvi razmislite, če si želite sprememb naredite prav to.

OKTOBER

Veliki preobrat v sredini meseca decembra v smeri čustev. Nič ne bo več tako kot je bilo. Jasno da ponovno steče komunikacija v smeri preteklosti. Prestopate distanco in možnosti staro – novega nadaljevanja so odprte. Bilo bi dobro sprejeti ponudbo takoj, saj vas lahko dvomi postavijo korak nazaj – brez potrebe. Čas novih priložnosti, daje vam posebno energijo uspeha tudi na poslovnem področju. Sedaj je potreben pogum. Mnogi med vami boste sprejeli izziv napredovanja, spet drugi dobite potrjen finančni priliv. Bremena padajo.

NOVEMBER

Potreben bo vaš prvi korak. Čakanje ni prineslo uspeha, v to ste se prepričali v mesecu novembru. Potrebna je vaša energija, da ponovno postavite čustva v smeri kot si želite. Ne bo lahko, vendar tolaži vas naj to, da pot ni odprta in se vam odpira nova priložnost. Izkoristite ugodne energije in pozabite na strah in dvome. Ne boste zavrnjeni v to ste lahko prepričani. Prav je da dvignete samozavest in si upate. Preobrati bodo ključni v vašem življenju za prihodnost.

DECEMBER

Zavedanje, da so okoli vas ljudje, ki vas imajo radi bo naredilo pri vašem razmišljanju poseben premik. Nehali boste dvomiti in sprejemali boste odločitve. Odločnost bo vaša domena in očitno boste v decembru lahko naredili velike premike v smeri svojih želja. Mnogim predstavnikom meseca decembra se nakazujejo večja vlaganja, ki so povezana s spremembo doma ali večjim nakupom. Zato bo odločnost še kako potrebna.  Odprite sebi željeno pot in zmagajte.

 

 

GRAL

Facebook