fbpx

JANUAR

V kolikor še niste odločeni, potem vam AVGUST prinaša spremembe, ki je vas osebno še v tem trenutku strah narediti. Zavedati se morate, da ste vredni poslovno in v smeri veliko več, kot ste pripravljeni narediti. Spremembe bodo hitre, nenadne na trenutke tudi stresne. Namreč stojijo vam prekinitve o katerih niste razmišljali, pa vendar ne boste razočarani, namreč v tistem trenutku se boste zavedali da je potrebno nekaj narediti. Predlagam vam da stopite iz cone udobja, opozarjam pa vas da ne delate vi prekinitev, čeprav jih imate v mislih. Ni čas vašega koraka – počakajte. Čustva dobivajo nove dimenzije.

FEBRUAR

Posel bo zacvetel v mesecu AVGUSTU. Očitno je da konkretno garate že od začetka leta in ni kaj drugega pričakovati kot ugodne razplete. Nadaljevanja bodo udarna in želeli si boste še več. Denar bo posledica vašega truda, le naučite se še “bogato” razmišljati, saj do sedaj tega niste znali, namreč sebi postavljati ceno. Ljudje ki vam prihajajo v smeri poslovnih korakov, vam bodo ponujali dodatno delo, vendar tu se zanesite na svoje občutke, poslušajte se, ko čutite “NE” je ne in ne spreminjajte mnenja. AVGUSTA meseca je namreč kljub vsemu potrebna mala previdnost, vendar jo boste očitno pravi čas zaznali in se odmaknili.

MAREC

Tako bi si želeli, da bi bilo vse v smeri financ končano – vse kar je povezano s preteklostjo. To je samo želja, kajti to je v mesecu AVGUSTU skoraj nemogoče, namreč jesen 2020 bo tista, ki dejansko zapira problem preteklosti v smeri denarja. Možnost, ki se vam ponudi od znanca v smeri službe sprejmite takoj, čeprav mu ravno ne zaupate dovolj, pa vendar je potrebno priznanje, da je človek poslovno korekten, briga vas njegovo osebno življenje. Dodatni zaslužki izrednega značaja namreč stojijo ravno v tej smeri, zato se je dobro prepustiti. Premiki v smeri financ se bodo v mesecu AVGUSTU dogajali. Sprejmite jih.

APRIL

Vsak novi korak bo nova potrditev, pomeni Z 11. 8. 2020 podpis pogodbe oziroma odprta smer za novo službo, menjavo ali odločitev na svoje. To je mesec ki bo naredil veliko zmešnjavo v smeri financ pa vendar boste na koncu videli, da je bilo to nujno potrebno prehoditi, da lahko sedaj razumete. Konflikt s sodelavci ali samo z ljudmi katerimi sodelujete občasno, naj vam da na znanje, da ste znova nekaj dovolili, čeprav ste že doživeli iz te strani neiskrenost. Začnite se učiti iz svojih izkušenj, ne razmišlja vsak tako kot razmišljate vi in ne zaupajte vsakemu, ki vam pride na pot.

MAJ

AVGUST bo neke vrste prelomnica za vaša čustva, namreč odpira se križišče dveh možnosti. Posamezniki med vami so otopeli vse od meseca JUNIJA,  ko se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Bilo je potrebno –  sedaj ko gledate nazaj, pa vendar si želite ponovitev ali nadaljevanje neke zgodbe. Možnosti boste imeli, vendar bo nujno potrebna odločitev. Vaš AVGUST bo vezan na odločitve, levo ali desno, preveč vas je namreč v igri in stanje postaja neobvladljivo. Na dveh stolih sedeti bo nevarno, namreč lahko se vam zgodi, da se izmakneta oba. Odločitev bo potrebna.

JUNIJ

Avgust bo poskrbel za vaš preporod. Želeli boste čustva, želeli boste biti in ostati prva oseba v življenju nekoga. Zgodba lahko traja že nekaj časa, pa vendar je takšna kot da se je komaj začela. Čustva so tista prava in vas je zagotovo ponovno premaknila v življenje in spoznanje, da tudi za vas obstaja sreča in nekdo ki je namenjen samo vam. Lahko je, da v tem trenutku s to osebo niste v stiku, oziroma, da so se poti razšle, vendar vam predlagam da verjamete v srečna naključja, ki vam podarja mesec AVGUST. Čutite to, čutite da niste preboleli in da želite vso preteklost nazaj. Priložnost ki jo dobite jo sprejmete!

JULIJ

Krog se v mesecu AVGUSTU za vas oži, energije vas bodo soočale z vašim načinom razmišljanja in visokimi kriteriji, ki jih žal postavljate drugim – sebe ne. Nujno potrebna bo sprememba razmišljanja in konec iskanja nečesa “idealnega” kar delate ves čas. Vzporedno pa s tem načinom delate krivico nekomu, ki je potreben samo razumevanja, saj je čustev očitno dovolj. V preteklih mesecih je bilo možno tudi to, da vam je telo pokazalo, da vztrajate v smeri, ki enostavno ni prava in si tega ne želite priznati. Dovolite si spremeniti svoje misli, začnite poslušati nasprotno stran, namreč vaše ignoriranje (strah) je enostavno samo vaša prepreka. Potrebno se je odpreti, graditi preteklost, osvežiti občutke in čustva, to vam prinaša posledično pozitiven razplet vaše čustvene zgodbe.

AVGUST

Dolgo časa je minilo odkar se je čustvena sreča dotaknila tudi vas, lahko so to meseci, pri posameznikih tudi leta. Od AVGUSTA naprej, lahko pričakujete čustva, ki bodo potrkala na vaša vrata. Predlagam vam, da ne začnete takoj z negativnim razmišljanjem – “To je pri meni nemogoče”. Namreč zgodilo se bo ravno to, da boste prvi trenutek “slepi” za nekoga, vendar pa je jasno da bo pred vami človek, ki se ne preda takoj, ki je vztrajen in predvsem, vam bo postopoma dokazal, da mu pomenite veliko. Občutke si priznajte, najprej v sebi, ne imejte 100 vprašanj v glavi kako naprej in da nekaj vi ne zmorete. Pustite mesecu AVGUSTU, da naredi novi začetek za vas.

SEPTEMBER

Vse boste naredili, samo da pridobite osebo katero ljubite, tudi  v smeri izboljšanja vašega odnosa. AVGUST nosi opozorilo za vas! Vaši uspehi bodo namreč kratkotrajnega značaja, saj si boste morali priznati, da so določene relacije preživete. Imeli boste občutek, da enostavno ne zmorete naprej, tudi če bi si na trenutke to želeli. Prepustite ni še pravi čas. Poslovno vam stojijo spremembe, ki jih ne pričakujete, ni nujno da bodo negativne, vendar spremembe bodo konkretne. Odmislite strah pred izgubo, pomembno je da sestavite sebe in svoje misli, za vse nove začetke.

OKTOBER

Nesoglasja v partnerstvu bodo dosegala vrhunec. AVGUST mesec daje vse spore na površje. Nikakor ne boste našli skupnega jezika z nekom. Potrebno bo potrpljenje, predlagam vam, da z besedami ravnate previdno. Napetost se bo prenašala tudi na službeno področje in imeli boste občutek, da se je vse postavilo proti vam. Sreča je, da bo takšno obdobje trajalo kratek čas (AVGUST) in v kratkem boste ponovno v mirnejših in stabilnih dneh. Ne odločajte se prehitro, namreč mesec ki prihaja je za odločitve neprimeren – počakajte. Vse je z namenom!

NOVEMBER

Veliko druženja in uspešnih pogovorov pred vami, v mesecu AVGUSTU.  Lahko boste povedali to kar vam že nekaj časa leži na duši. Predlagam vam, da se odprete in da ste predvsem iskreni do sebe in posledično do drugih. Marsikomu ne bo prav vaš način, saj se bodo našli v vaših besedah, čeprav ne boste mislili ravno njih. Čistite vse po vrsti tako čustveno ko poslovno področje. Jasno vam je da na stari način več ne želite. Užaljenost bo očitna, vendar je prav, da več ne sprejemate tuje igre, ampak igrate igro v smeri svojih želja. Nove poti bodo še kako uporabne.

DECEMBER

Veselili se boste dan za dnem, veselili zaradi uspeha ljudi, ki jih imate radi. Mesec AVGUST pa vam prinaša preobrate, ko boste imeli radi tudi sebe. Pomembno vam bo, da so vaši bližnji zadovoljni. Sami boste svoje načrte izpolnjevali počasi in preudarno, ničesar ne boste obešali na velik zvon. Poslovno bo končno napočil čas, da se razkrije nekdo, ki dela spletke ali prepire. (Poslovno/finančna pot) Nepričakovano se bo razjasnila marsikatera zadeva iz preteklosti, ki ji do sedaj niste našli odgovorov. Sedaj bo vse jasno. Mesec AVGUST je za vas mesec resnice.

 

 

GRAL

Facebook