fbpx

JANUAR

Postavili se boste za svoje želje, saj vam te možnosti stojijo odprte. Razlika med končnim uspehom in realizacijo je samo v enem koraku. Veliko ste naredili na sebi, še vedno delate in delajte tudi naprej. Vaši pogledi na svojo čustveno situacijo bodo v mesecu Aprilu popolnoma spremenjeni in našli boste rešitev za razmerje, ki že nekaj časa ni stabilno. Prav je, da se soočite, ker najdete rešitev. Poslovno se usmerite v obstoječi posel, ne delajte sprememb v tem času, ampak sprejmite April kot čustven mesec za vas, v tej smeri so potrebne spremembe.

FEBRUAR

Boljše ni bilo nikoli. Sedaj vam je namenjeno ravno to sporočilo, ki ga potrebujete za rešitev finančnega stanja. Rešitev bo dolgoročna, zato je potrebno takoj na začetku meseca speljati pomembne korake. S temi koraki se verižno odpira vse. Predvsem je potrebno sprejeti, da ste na novi poti, polni spoznanj česa si več ne želite. Ne želite si odvisnosti ne od čustev ne v smeri denarja. Zato je sedaj čas da to tudi realizirate. Potrebno je narediti drugače kot do sedaj, potreben je predvsem pogum. Pazite na svoje zdravje, telo jasno govori o vaših napakah.

MAREC

Vse kar ste načrtovali se zgodi, vendar energije v mesecu Aprilu namenjajo drugačno pot, kot ste jo postavili vi. Mogoče je da ste se v marcu mesecu zaradi tega nekako izgubili in prihajalo je do dvomov, ki niso bili potrebni. Spremenite to in nadaljujte začeto. Izogibajte se žolčnim razpravam, ki načenjajo samo vaše razmerje zaradi tretjih oseb. Osredotočajte se samo na sebe in osebo nasproti vas. Tuje vplive ignorirajte. Najdite tisto nit, ki je med vama in ki daje vsebino za nadaljevanje. Preobrat sledi.

APRIL

V prvem planu meseca Aprila imejte uradne poti, te bodo razgibane in vam bodo ponujale mnoge rešitve. Gre za preteklost, ki jo morate pod nujno zapreti. Delujte odločno, naj vas ne straši velikost vaših obveznosti, ampak se soočajte. Rešitve prihajajo nepričakovano. Razbremenitve tudi. Pomembno je da stopate s koraki naprej, ne glede kaj si bodo mislili drugi. Vse kar boste delali je izključno zaradi vas in vašega miru. Čas je, da postavite sebe na prvo mesto. Do sedaj niste znali, sedaj znate.

MAJ

Mesec spontanih preobratov v smeri vašega miru, čustev in vsega kar je odprto že vsaj zadnjih 6 mesecev. Veliki premiki bodo v vas prebudili tisto staro energijo, ki ste jo želeli. Jasno je da bo čustveno področje prioriteta za vas, tako povezana s preteklostjo v prihodnost, kot si želite. Stare zamere ostanejo v preteklosti, vi pa boste postavili novi temelj preteklosti za prihodnost. Potrebno je vedeti in se zavedati tudi svojih napak, namreč tako boste lažje zmagali. Nenazadnje gre za prihodnost.

JUNIJ

Mnogi boste precej zamišljeni, saj se bodo pokazale prve prepreke v vašem poslovnem življenju. Nove poti so komaj v razcvetu, zato je potrebno delovati v tej smeri z popolno energijo. Spremembe meseca marca, bodo sedaj pokazale pravi rezultat, tudi okvirni rezultat kaj lahko pričakujete v prihodnosti v smeri finančne blaginje. Pomembno je, da vse odločitve ki ste jih sprejeli v preteklosti tudi potrdite z uspehom. Delo je odprto, finančni prilivi tudi. Bodite dosledni. Vse kar ste gradili se bo sedaj nagradilo.

JULIJ

Mesec vaših čustev, saj se boste osredotočali pretežno na njih. Čutili boste, da ste pripravljeni na zgodbe prihodnosti. Izredno boste imeli veliko intuicijo katera smer je prava in katera ne. Možnosti bo več, priložnosti tudi in vi se boste morali odločati. Odločitve niso vaša najboljša domena, vendar bodo potrebne, sploh pa bodo energije naklonjene. Delajte s srcem kot vedno in vse bo tako kot želite. Čustva so pod opozorilo, priznajte si kaj želite in delujte. Stopili boste v mirne vode.

AVGUST

April bo dal premik v smeri financ. Dovolj imate v tem trenutku povezovati konec s koncem. Priložnost povezana z denarjem vas preseneti in v kolikor boste izbrali dovolj moči in sprejeli odločitev, začnete zagotovo pisati zgodbo enega drugačnega pozitivnega obdobja v svojem življenju. Stopate iz povprečja, zato je potreben tudi trud, vendar glede na slabe izkušnje, boste tokrat obračali priložnosti sebi v dobro. Zaupajte svojim občutkom, naredite nekaj drugače kot do sedaj, saj ta odločitev pomeni zmago.

SEPTEMBER

Mnoge poti bodo na križišču, tako čustvene kot poslovne. Vse bo odvisno od vaših odločitev. Moteči vam bodo ljudje, ki vedo bolje kako se počutite kot vi sami, tudi če so to vam dragi ljudje, jim boste postavljali meje. Menjave, napredovanja v smeri poslovnih poti so odprte, vendar bodite pozorni, da se boste o vsem morali pogovarjati dva-krat. Naj vas to ne moti, saj vam uspeh sledi. Čustva – odločitve. Ste pripravljeni? Namreč za odločitve je potrebno biti pripravljen, končno ste tudi to.

OKTOBER

Razčistili boste vse in trdno postavili pogoje v smeri nadaljevanja vaše preteklosti v prihodnost. Čustva so namreč vedno bolj zapletena, namesto bi bili že tik pred zmago. Jasno vam bo da toleranca ne prinaša nič dobrega, zato boste naredili korake in postavili zahteve. Odločitve so potrebne, niso odvisne od vas, saj vi ste odločeni. Z ultimati dočakate tudi odločitve in pozitivne spremembe od osebe nasproti vas. Odpirajo se naključja, ki dajejo vašemu čustvenemu življenju veter v hrbet.

NOVEMBER

Prva polovica meseca, vam daje ugodne rešitve v smeri poslovnih odločitev. Tisti, ki službe nimate se vam odpira nova pot in priložnost sprejmite jo. Drugi dobite potrjeno finančno vprašanje, ki je vezano na uradne ustanove. Sodni postopki doživijo svoj konec in vašo blaginjo. Pomembno se je sedaj osredotočati na vse stvari povezane z denarjem. Zaključki so tukaj, za mnoge bo to pomenilo korak v svobodo. Potrebno je narediti – urediti vse do konca. Prestopajte meje, tudi svojega dvoma.

DECEMBER

Mnoge poti v smeri čustev, ki so bile do sedaj zaprte, se bodo postavile pred vas. Dvomi bodo veliki, saj ste mnogi že sprejeli čustvene odločitve v drugi smeri. Koliko vam pomeni preteklost veste sami, tudi kaj čutite. Pomembno je da se odločite iskreno v dobro za vas. Spoznanja, da ste se odločili narobe zaradi okoliščin preteklosti bo potrebno sprejeti in narediti korake v “pravo smer”. Zdaj boste vedeli na kaj so vas energije želele opozoriti v preteklosti. Delovali boste drugače, ker sedaj boste razumeli kaj je potrebno.

 

GRAL

 

 

Facebook