fbpx

A

Spoznali boste, da ste veliko pričakovali, malo pa naredili, da se želja izpolni. Ta miselna sprememba, bo naredila poti znova odprte in aktivne. Čustveno ste vezani na preteklost, sedaj je priložnost, da si ustvarite cilje, kateri na vas čakajo. Samozavest bo rastla, znova preko pogovorov najdete tiste temelje, ki so v smeri čustev z nekom še vedno prisotni. Najdete drugo priložnost nadaljevanja. Tokrat bodo spremembe velike. Kako malo je bilo potrebno, da stopite znova v tok svojih čustvenih želja.

B

Poslovno boste morali dvigniti energijo. Ne bodite usmerjeni samo na neke obljube, ki se ne premaknejo, ne izpolnijo. Začnite aktivno iskati tudi nove priložnosti, ki vam bodo dane. Sestopite iz ustaljenih poti in si upajte več. Mogoče je, da svoje poslovne poti spremenite ali jih nadgradite. Mnogim med vami je trenutna okolica že moteča, pomeni čas spremembe misli in novih izzivov je pred vami. Odločitve so nujne, dobite lahko veliko več kot pričakujete, saj tudi zaslužite veliko več kot imate v tem trenutku.

C

Pripravljeni ste na popolne spremembe, pa vendar sledijo čustvena presenečenja v smeri čustev. Začaran krog se ponavlja, na vas je odločitev. Želite še vedno po starem ali končno sebi odprete poti prihodnosti. Na vas je. Obe poti sta odprti, tako preteklost kot prihodnost v čustveni smeri. Prepreke preteklosti poznate, na novi poti prihodnosti z novimi osebami, pa teh preprek ni. Vredno je razmisliti kaj dobite in kaj zaslužite. Upajte se čustveno odpreti. Sledijo preobrati in razbremenitve.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

 

Facebook