fbpx

A

Osebno življenje bo v mesecu Septembru pri vas osredotočeno med egom in srcem. Bolj ali manj so vam vse stvari jasne, vendar vaš značaj bo še potreboval potrditev. Preko meseca Septembra boste doživljali svoje relacije intenzivno, prisotni bodo vzponi in padci, na trenutke boste imeli občutek, da je vsega konec, že naslednji korak bo vzpon in “novi začetek”. Potrebno se bo odločati po vaših željah, odklopite iz misli kaj bo rekla okolica in končno naredite sebi uslugo. Z odločitvijo boste konec meseca septembra zadovoljni, pa vendar utrujeni od vsega.

 

B

Poslušajte končno kaj vam govori, vaš notranji glas! Ne ignorirajte ga več. Že nekaj časa ste na novi poti in enostavno ne znate, te poti nadaljevati. Poslovne smeri bodo tekle spontano naprej, več energije pa bo potrebno vlagati v partnerski odnos v nasprotni smeri ste lahko v veliki zadregi konec leta 2021. Predlagam vam, da tisti ki ste v vezi še enkrat seštejete pluse in minuse in pred sabo boste imeli rezultat, kaj narediti naprej. Samski pa si končno upajte nadaljevati novo pot, ne stojte na mestu, pustite dvome preteklosti za seboj.

 

C

Čustven mesec za vas –  tako vezane kot samske. Želite si izpolniti želje in zaživeti globok in iskren odnos. Res je da ste na dobri poti, čeprav dvom preteklosti še vedno ne da miru. Preteklost je v preteklosti, vi pa naredite vse, da dogodke potegnete v smeri vaših želja. Možni so tudi razhodi, razhodi ki so se po energijah zgodili že dolgo nazaj, fizični koraki pa so sedaj tukaj. Veliko boste primorani razmišljati o denarju, saj sami veste da je denar tisti ki je podaljšal vaše odločitve – izboljšanje sledi, vendar se je končno potrebno najprej premakniti.

 

 

GRAL

Facebook