fbpx

RDEČA VRATA

Osredotočeni boste predvsem na poslovno plat življenja, kako na najboljši način izkoristiti možnosti, ki se vam ponujajo. Poslušajte svoj notranji glas, ki bo v tem mesecu posebej poudarjen. Ljubezensko življenje bo zanimivo, s partnerjem se boste želeli pogovarjati o vsem, cenite njegovo mnenje. Morate pa se zavedati, da bo prevelik pritisk partnerja obremenjeval in se bo rahlo distanciral, zato je pomembno ohraniti zdravo distanco.

ORANŽNA VRATA

Preko celega meseca boste čutili soliden – korekten partnerski odnos, dogajale se bodo samo konfliktne situacije prehodnega značaja, brez večji stresov. Svoj ideal partnerskega odnosa, ki ga imate v mislih, boste potisnili »na stran«, vendar ne za dolgo. V poslovnih zadevah bo nujno potrebno sodelovanje, tudi z osebami s katerimi se ne strinjate. V drugi polovici meseca novosti, ki bodo od vas zahtevale odločitev.

ZELENA VRATA

V mesecu  oktobru  bodo pri vas na prvem mestu čustva, tudi če to ne želite bodo številka ena. Vsaka partnerjeva beseda bo za vas provokacija, ki pa je ne boste želeli pokazati na obrazu. Bodite potrpežljivi vse se bo rešilo v pravi smeri, ne dovolite si razhodov ali večjih konfliktov, ker boste v nekaj tednih ponovno tukaj kjer ste sedaj. Poslovno bo prevladal tempo brez predaha, tudi beg na posel včasih pomaga.

VIJOLIČNA VRATA

Na čustvenem področju ne bo nesoglasij, to vam bo tuje, saj ste jih bili v preteklosti navajeni. Očitno se bosta oba sprostila v takšni meri, da se zavedata kako je to v vajinem odnosu nepotrebno. Poslovno se boste zavedali, da ste zmožni narediti veliko več in veliko bolje, vendar vseeno postavite mejo, ker vam v tretjem tednu oktobra stoji padec energije. Potrebno se bo samo bolje organizirati.

Facebook