fbpx

 

RDEČA VRATA

Prijateljevanje prestopa v partnerstvo, želje ki so bile nekako skrite v vas, sedaj dobivajo preko srečnih naključij, nek novi fizičen začetek. Zmedenost bo prisotna, saj so vaši načrti očitno v tem trenutku popolnoma drugje. Potrebno bo prestopiti prvo presenečenje in odmisliti trmo, mogoče strah. Očitno je da ste ves čas v sebi vedeli, da se bo to zgodilo, sedaj ko se bo to dogajalo pa boste postali nekako nezaupljivi, čeprav v sebi srečni. Ugoden mesec november, posledično pa ugodno vse do konca leta 2019 za vse relacije, ki so nekako del preteklosti in zavedali se boste, da bodo tudi del prihodnosti. Vse kar je sedaj v tem trenutku zraven vas je žal samo nekaj prehodnega, to si boste tudi priznali. Odprite se za staro/nove priložnosti.

ORANŽNA VRATA

Neke uradne stvari povezane konkretno z denarjem, možno tudi z uradnimi stvarmi prihajajo do vrelišča. Nujno bo da v mesecu novembru dorečete relacije v tej smeri. Energijo boste kompenzirali, saj vam bo je kronično primanjkovalo, namreč zadevo ki jo rešujete je vezana vsaj na zadnja tri leta. Pozitivni preobrati vas bodo presenetili, namreč že izgubljene zadeve se obračajo v vaše dobro. Nepričakovano vendar očitno dogajanje v tej smeri vam bo dalo energije in novo upanje. Soočili se boste z nekom s katerim niste mogli govoriti zadnje mesece – leta in posledično vam bo zaradi tega soočenja padlo veliko breme preteklosti. Pozitiven mesec za vas, poln razbremenitev.

ZELENA VRATA

Jasno je da ste na dobri poti že od začetka septembra 2019. Nestrpni sicer boste, ker ne bo odzivov iz nasprotne strani takoj, ampak globoko v sebi boste čutili, da druga stran ni imuna na vas. Prav imate, ampak preveč akterjev je za izpolnitev vaše želje in bo potreben še čas, predvsem pa vztrajanje in samozavest. Neobvezna druženja naj bodo vsak dan, preko takšnih relacij boste gradili prihodnost. Posameznikom se nasmiha selitev, ki bo pomenila konkreten dobrodošel preobrat. Vse kar lahko sedaj v tem trenutku naredite zase je, da verjamete v svoje načrte, sanje, tako poslovnega kot osebnega značaja. Priznati si morate, da po prelomnicah ki ste jih doživljali, morate najprej na nek način sestaviti najprej sebe in to boste tudi naredili, mesec november je več kot ugoden zato in to boste tudi čutili.

VIJOLIČNA VRATA

Priložnosti vsaj tri, napetost v vas vam ne bo dala spanja. Garaško se boste obnašali v mesecu novembru, kar pa je tudi ena vaših najboljših odločitev v zadnjem obdobju. Uspehu se ne morete izogniti. Trkali boste na trojna vrata,  enostavno ste za drugo polovico leta 2019 pustili veliko odprtih smeri. Polni ste dobrih občutkov, da vam bo uspelo in vaša odločitev je prava. Predlagam vam, da pobrskate po spominu o neki zadevi iz meseca julija 2019, namreč takrat se vam je nekako vse zaustavilo in sedaj se odpirajo ravno te poti v katere že skoraj niste verjeli, da bi se lahko ponovno odprle. Na vrsti ste za realizacijo, na vrsti da si izpolnite želje, tako na čustvenem kot poslovnem področju. Bodite uporni in zgodilo se bo v smeri kot si želite. Predlagam pogum!

Facebook