fbpx

1 – RDEČA

Zastavljene cilje je potrebno v smeri poslovnih smeri speljati. Naklonjeni vam bosta dve osebi, preko katerih se odpre pot do podpisa ali potrditve. Vse kar morate je vztrajati, namreč v oktobru mesecu ste ostali brez energije in ideje, kar se v novembru mesecu ne sme, ne rabi zgoditi. Začenjate/nadaljujete pot, ki jo želite izpeljati že vsaj 6 mesecev. Uspelo vam, bo. Energije bodo mogočno vplivale na vaš uspeh. Vzporedno boste čustvene poti morali spremeniti, lahko samo način komunikacije ali celo začeti popolnoma novo pot z novo osebo. Razmislite kaj občutite in se odločite.

2 – ORANŽNA

Čustva bodo prioriteta, namreč to stanje ki ga sedaj doživljate vzame vso energijo. Želja je ogromna in mnogi med vami se ne morete soočiti z nekim vplivom, ki je velik. Prepreke res da so, pa vendar možnosti v smeri preobratov so mogoče. Ne lahka pot, vendar če boste poslušali srce , se umirili, dočakate preobrat. Napor jemljite kot lekcijo, potrebno se je še nekaj naučiti. Očitno vas čustveni čas prihaja, vendar ne s čakanjem ampak postopnim mirnim nadaljevanjem. Ne spreminjajte poti, razumeti začnite sebe in situacijo v kateri ste se znašli.

3 – ZELENA

Prelomnica je za vami. Sprejmite odločitev in se ne vračajte v začarani krog, nedorečenih čustev in občasnosti. Potrebno je dvigniti svojo samozavest in si priznati. Veliko se je zgodilo, vi pa čakate in upate. Vsak naslednji korak, naj bo v mesecu Novembru korak v zapiranje preteklosti. Veliko ste se naučili, sedaj to uporabite – ne bo več bolelo. Začnite pri sebi, začrtajte nove poti, poslovno naredite lahko veliko več, kot ste do sedaj. Vedno ste postavljali sebe na zadnje mesto, vsaj delovali ste tako. Bodite pogumno in razbremenitve bodo večje kot mislite.

4 – VIJOLIČNA

Smer je prava, prepreke ostajajo. Potrebujejo čas, da se vaše poti prečistijo. Ste na pol poti, drugo polovico poti prestopate sedaj v Novembru. Vedno lažji koraki, pa tudi bližina nekoga, ki si ga želite. Komunikacija se bo stopnjevala, pogovori vodijo vsebinsko v prihodnost. Bodite del vaše zgodbe in si s priložnostmi ustvarjajte prihodnost. Oseba nasproti vas je tukaj. Spremembe so oboje stanske, želja je ena, ki dozoreva. Ničesar ni potrebno spreminjati, le slediti naslednjim korakom. Dvoje src s prihodnostjo imate tukaj in zdaj.

 

GRAL

 

 

 

 

 

Facebook