fbpx

A

Mesec v katerem boste mnogi morali potegniti črto in začeti na novo, pa ne ravno na novo v smeri čustev, ampak z drugačno energijo in voljo. Potrebno bo stopiti iz cone udobja, če želite svojo željo realizirati že do konca leta 2020. To vam bo delalo preglavice, saj se je v oktobru zgodilo ravno to česar ste se bali. Distanca je bila namreč večja kot kdajkoli do sedaj. Odločitev vas bo razbremenila, smer boste določali vi, pomeni cona udobja več ne pride v poštev.

B

Sicer stabilen mesec za vas, pa vendar se bodo neke odločitve v smeri poslovnih zadev obrnile ravno v nasprotni smeri kot ste načrtovali. Zanimivo je to. da vam bodo energije pravzaprav pokazale pravo smer. Potrebno bo narediti korak, staro razmišljanje postaviti na stran in se osredotočati kaj je potrebno narediti, kaj se odločiti. Eni boste novo pot sprejeli in se prepustili in posledično nagradili sebe, drugi boste z dvomi naredili zastoj – pustite stare vzorce.

C

Izreden mesec vašega odločilnega koraka v vašem življenju. Veliko vas komaj čaka da se vendar premaknejo zadeve in da zaživite svobodno, drugi boste občutili strah in se oklepali preteklosti. Potrebno bo naprej, saj vam pravzaprav druga izbira ne bo ostala. Zavedali se boste osamljenosti in praznega upanja, ki ste ga gojili. Nihče vas ni izdal, saj so vam osebe jasno dale vedeti kakšna stališča imajo, vendar niste želeli slišati, sedaj bo to neizbežno.

 

 

GRAL

 

 

 

 

Facebook