fbpx

1 RUMENA VRATA

Pripravljeni ste da se končno vaša čustva obrnejo v smeri prihodnosti. Pripravljeni mnogi zato, ker ste namesto korakov naprej, čakali ali pa so celo naredili korak nazaj. Očitno so morala razmerja dozoreti, to so razmerja v drugem koraku, pomeni razmerja, ki imajo preteklost še nerazrešeno, pa že možnosti novih poti v nova razmerja. Misli se bodo kljub temu prepletale s strahovi, vendar boste v mesecu Marcu prestopali tudi to. Mnogi ste stike popolnoma izgubili, sedaj so znova na križišču nadaljevanja. Sledite sebi, sledite svojim željam in si svojo prihodnost postavite na pot osebnih želja, te priložnosti so odprte. Nič ni tako zapleteno, da ne bi moralo najti rešitve. Verjeti je potrebno.

2 RDEČA VRATA

Prestopate neke mejnike, ki so v povezavi z vašim denarjem, posledično poslom. Svoje kvalitete ste dokazali, sedaj stoji nagrada v obliki kot ste si želeli. Še vedno niste na koncu, saj imajo vaše poti še dodatne možnosti. Nikakor ne čakajte pač pa si dajte priložnosti. Izreden mesec za vaše finančno stanje in razbremenitve. V nekem poslovnem krogu, vas bodo končno sprejeli, ta občutek boste dobili tudi sami. Splačalo se je vse kar ste vlagali. Bodite osredotočeni na nove možnosti, saj stoji sodelovanje z nekom, ki ima okoli sebe izredno mali krog ljudi za sodelovanje. Naj vas ne prestraši avtoriteta, saj znanja imate dovolj. Mnogi vam bodo zavidali, da ste ravno vi tisti, ki ste bili izbrani. Upravičili boste to.

3 MODRA VRATA

Postavili ste sami sebi prepreko z nekim odmikom ali odhodom. Ultimati ne spadajo v mesec Marec, zato je potrebno to vašo napačno odločitev popraviti. Čustva so prisotna in vse kar delate v nasprotju občutkov ne bo prineslo želenega rezultata. Mnogi med vami še vedno na nek način kaznujete sebe, si nečesa ne priznate. Priznanja in odločitve dajejo v čustveni smeri možnosti nadaljevanja preteklosti. Sedaj je vse odprto, ne bo v nedogled. Prav je da ste pogumni in ne prepuščate ničesar naključju, namreč vpliv tretjih oseb lahko spremeni vse. Posloviti si ne želite, zato je prav da preprečite moremitne odhode ali užaljenost na drugi strani. Delujte intenzivno takoj dokler je še pot odprta.

 

GRAL

Facebook